Категории в блога

Категории Подкатегории

Важен ли е външният вид на мъжа

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 20.11.2015
Важен ли е външният вид на мъжа

Веднагически ще кажете „да!”. Следващ въпрос: „За какво е важен?”. Заради добрия секс? Ами… Има мъже, които не са красавци, но са чаровници и в тях винаги има нещо, което те грабва! Да, факт! Да вземем например, така коментираният напоследък Чарли Шийн. Той не е типичният красавец, но определено пленява жените. Славата му на страхотен любовник се носи не само в актьорската му кариера, но и в личния му живот. А с какво ги пленява ли? Вероятно с чар и обаяние, които се усещат само при пряка среща с него.

Случвало ли ви се е да срещнете някой мъж или приятели да ви запознаят с някой, за когото автоматично си казвате: „О, не! Много е грозен!”? Но след още една среща или две, това изречение постепенно да се измени?! И тогава започвате да търсите отговора на този внезапен обрат. Скъпи дами, много е просто – не хубостта изрича комплименти, не тя ви кани на разходка, не тя ви гледа право в очите!

Някога, някой умен човек е казал: „Един мъж струва, колкото струва думата му, не колкото има в джоба си, не колкото му е палата. Думата му. На нея държи ли, и тебе ще държи здраво. Закон да е за тебе”.

Мъжът е не само обвивка, той е и същност. Не е важно колко пари има, ако не ви купи букет цветя без повод, не е важно колко е красив, ако не забелязва вашата красота, не е важно каква кола кара, ако с нея обикаляте красиви места…

Много е важно да ви държи за ръка и да върви до вас, когато сте заедно, а не вие да тичате след него, докато той „раздава” модерната си походка. Много е важно да ви нарича „котенце”, не само, докато сте двамата, а когато сте и сред хора. И накрая – много е важно да знаете, че неговото рамо е онова, на което можете да поплачете, когато ви се плаче и да се посмеете, когато сте щастливи. Знаейки, че ще срещнете разбиране и блага дума!

Затова огледайте се наоколо, може да видите любовта...

В.М.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода