Дамски чехли от изкуствена кожа

 • 38 40 41

  Черни дамски ежедневни чехли Sonja

  Дамски ежедневни чехли в черен цвят.Платформа: 5 см.Височина на подметката: 2 см.Изработени от: Еко кожаХастар: Еко кожа

  20,94 лв 34,90 лв -40%
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  Показване на 1 - 1 от 1 артикул

  Методите за обработка и създаване на изкуствена кожа вече са значително усъвършенствани, което позволява производството на евтини и сравнително качествени чехли. По-долу бихме искали да Ви запознаем с особеностите на тези продукти и кое ги прави подходящи за лятото.

  Защо изкуствената кожа е предпочитана?

  Защото съвременните решения в тази посока са значително по-усъвършенствани от тези отпреди няколко години. Например, съвременния изкуствен аналог и естествената кожа са почти неразличими една от друга, както по външен вид, така и по качествени характеристики. Тя вече е “дишаща”, което означава, че осигурява проветрение и постъпление на свеж въздух в обувката. Дълготрайна е и изглежда невероятно. 

  Най-ключовото значение за популярността и предпочитанието на чехлите, изработени от изкуствена кожа е тяхната цена - те са значително по-евтини от аналозите, изработени от естествения материал.

  Подходящи ли са за лятото

  Практиката и историята вече многократно са доказали, че изработените от изкуствена еко кожа обувки са изключително устойчиви, както на високите температури през лятото, така и в студа през зимата. Това е и следващата причина за популярността на тази материя. При правилна поддръжка и грижа, тя не губи свежестта и красотата на своята външност дълги години след покупката, а чехлите не се разтягат, отпускат или късат. 

  Ето как всъщност, закупувайки си подобни обувки за лятото, Вие можете да ги носите няколко сезона поред. 

  Защо да предпочетем чехлите на Fashionzona?

  Защото продуктите в онлайн магазина ни пристигат само от доказали се производители в областта, използващи качествени материали за изработката на своите стоки. В същото време, поради покупката на големи количества от техните производства, ние имаме възможност да предложим достатъчно достъпни цени, така че да са по джоба на всеки наш клиент. Също:

  • правим огромни намаления в определени интервали от време, така че следете ни редовно;

  • предлагаме професионално обслужване от висококвалифициран персонал;

  • поддържаме големи складови наличности, което предполага, че ще получите покупката си възможно в най-кратки срокове;

  • предлагаме и допълнителни изгодни за клиента възможности за покупки, така че доверете ни се!