Дамски чехли с платформа

КаталогФилтри

Размер
Височина на платформата
 • 38 40 41

  Черни дамски ежедневни чехли Sonja

  Дамски ежедневни чехли в черен цвят.Платформа: 5 см.Височина на подметката: 2 см.Изработени от: Еко кожаХастар: Еко кожа

  20,94 лв 34,90 лв -40%
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  • 37 41

   Черни дамски ежедневни чехли Luna

   Дамски ежедневни чехли в черен цвят.Платформа: 5 см.Височина на подметката: 4 см.Изработени от: Еко кожаХастар: Еко кожа

   26,94 лв 44,90 лв -40%
   Напишете отзив

    Сравни
    Купи
   • 36 38

    Бежови дамски ежедневни чехли Aitana

    Дамски ежедневни чехли в бежов цвят.Платформа: 7 см.Височина на подметката: 4 см.Изработени от: ТекстилХастар: Еко кожа

    23,94 лв 39,90 лв -40%
    Напишете отзив

     Сравни
     Купи
    Показване на 1 - 3 от 3 артикула

    Чехлите на платформа през последните години станаха много предпочитани сред дамите, именно защото са удобни, леки и красиви. Придават елегантност и стил, но само когато са правилно подбрани, така че смятаме да насочим вниманието Ви именно в тази посока.

    Финес през топлите дни

    Най-често, през лятото дамите и момичетата предпочитат чехлите на платформа, защото те правят стойката по-изтънчена и създават впечатление за по-голяма издълженост на тялото. Позволяват комбинация с по-обширен арсенал от дрехи, като например с къси гащи, къси или дълги поли, а дори и спортен клин. 

    В същото време, правилно подбраната височина пък няма да натоварва прекалено краката и Вие ще се чувствате комфортно, дори и при продължително носене.

    Как да изберем височината на платформата на чехлите

    Сега ще Ви издадем нашата малка тайна формула за определяне на правилната височина, която в практиката се е доказала, че работи. Ето какво да направите:

    • седнете на пода и изпънете единия си крак с пръстите напред, издърпвайки петата назад, така че да се изравнят с неговата равнина;

    • сега отпуснете глезена си, така че петата ви да се върне с около 1 см напред;

    • измерете разстоянието от равнината на пода до върха на пръстите си в права линия;

    • полученият резултат е максималната височина, която кракът Ви може да поеме;

    • ако не желаете обаче той да е максимално изпънат, разделете показателя на две и това ще бъде идеалната стойност за Вас.

    Важно е да имате предвид, че каквато и да е платформата, винаги има някакво натоварване върху крака, но колкото е по-голяма височината, едновременно с това нараства и умората. Ето защо, ортопедите не препоръчват прекаленото носене на обувки на токчета и на платформа. Не прекалявайте!

    Защо да предпочетем моделите чехли на платформа от Fashionzona?

    Защото качеството на изработката на продуктите и коректното и бързо обслужване на клиентите са сред важните за нас критерии за успеха и много държим на тях. Сътрудничим само с доказали се в областта брандове, които са харесвани от техните потребители и осигуряваме професионална клиентска помощ от сътрудници с дългогодишен практически опит. Също, в нашия онлайн магазин правим редовни големи намаления, така че цените ни да са по джоба на всеки. Възползвайте се и Вие!