Дамски ботуши от естествена кожа

КаталогФилтри

Размер
Цвят
Сезон
 • 40 41

  Черни дамски ежедневни ботуши Bartolomeo

  Дамски ежедневни ботуши в черен цвят.Произведено в България.Височина на тока: 4 см.Височина на подметката: 1 см.Разстояние от петата до горната част: 33 см.Изработени от:Естествена кожаХастар:Естествена кожа

  172,99 лв
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  • 40

   Черни дамски елегантни ботуши Toli

   Дамски елегантни ботуши в черен цвят.Височина на тока: 6 см.Височина на подметката: 1 см.Разстояние от петата до горната част: 39 см.Обиколка на прасеца 37 см.Изработени от:Естествена кожаХастар Естествена кожа

   204,99 лв
   Напишете отзив

    Сравни
    Купи
   Показване на 1 - 2 от 2 артикула

   Ботушите са създадени, за да предпазват краката ни от наранявания, студ, дъжд и най-вече, за да ни доставят мекота и комфорт. В забързания ход на ежедневието, редно е удобството на ходилата ни да бъде приоритет. Знаете каква може да бъде болката след цял ден движение, именно заради неудобни обувки, нали?! А усещали ли сте подуване и оток от седене в офиса часове наред? За да си спестите всичко това, изберете естествените материали. Те гарантират уют, лекота и спокойствие за вас, както и естетическа завършеност за външния ви вид. Цените са по-високи, но и достъпни.

   Предимства и недостатъци на ботушите от естествена кожа

   • Едно от най-добрите й качества е именно свойството й да диша. Така краката се потят по-малко, а възможността за запарване и неприятна миризма са минимални.

   • Естествената кожа е мека е и бързо приема формата на крака ви. Напълно възможно е при първо обуване леко да ви убива, именно докато се получи това напасване.   

   • Поддържа се лесно и при нараняване може по-бързо да се възстанови, но изисква ежедневна грижа.

   • По-трайна е и може да се носи по-дълго време, което означава, че ще ви се отплати за инвестицията.

   • По-толерантна е към хора с чувствителни крака и възможността от развитие на алергична реакция е почти невъзможна.

   Как да разпознаем естествената кожа?

   • Четете етикетите. Обикновено на тях е упоменато какъв е видът на използвания материал.

   • Натиснете продукта с палец. Необходимо е материалът да се разтегли така, че да образува различни шарки.

   • Капнете малко вода (ако имате такава възможност). Според обработката, някои видове задържат влага и мястото потъмнява. Това не означава, че ще се мокрят краката ви.

   • Покрийте материята с ръка – би трябвало бързо да се затопли.

   • Помиришете. Този вид има специфична миризма, която е доста деликатна и трудно може да се обърка.

   Защо да изберете ботуши FashionZona.bg?

   Специалната колекция от български ботуши, изработени специално за FashionZona.bg, е постижение за фирмата, с което се гордеем и се надяваме разнообразието от ботуши, произведени в България, да бъде все по-голямо. Запознати сме с проблемите при жените – необходимост от повече широчина в областта на прасеца, мекота на ходилото и подплата, която топли и в същото време не изпотява. Съобразяваме се с всичко това и се стремим да бъдем онези, които отговарят положително на вашите желания.