Български спортни обувки мъжки

КаталогФилтри

Размер
Цвят
 • 41 42

  Сини мъжки ежедневни обувки Martez

  Мъжки ежедневни обувки в син цвят.Височина на подметката: 3 см.Разстояние от петата до горната част: 7 см.Изработени от: Естествена кожаХастар: Естествена кожаКолекция пролет - лято 2022 г.Произведени в България.

  89,99 лв
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  Показване на 1 - 1 от 1 артикул

  Мъжките спортни обувки са сред най-предпочитаните за носене, както по официални поводи, така и при ежедневни занимания. Съчетават се множество различни стилове дрехи и са отличен избор при по-прохладно време и в жегите. Нека обаче да видим по какво се отличават от маратонките и къде е подходящо да ги носим.

  Защо да изберете спортни обувки вместо маратонки?

  Като цяло, мъжките спортни обувки са по-официалните от двата вида и почти винаги изцяло са покрити с плътна материя. Позволяват носенето им на по-строги събития, но са предпочитани и за всекидневна употреба. Отличават се с тънката си подметка и се изработват предимно от кожа или плат. Те са изключително гъвкави и с голям комфорт при употреба, позволяват комбинирането с повече видове дрехи и притежават неутрален дизайн.

  Маратонките от своя страна са за предпочитане по време на физически активности, защото са по-удобни, не уморяват крака при продължителни тренировки и са много удобни. Те обаче не могат да се съчетават с повечето дрехи. Например, не е удачен вариант да ги комбинирате със спортно елегантен панталон и сако, защото те придават по-голяма официалност на образа.

  Кога да изберем български спортните обувки?

  Ако Ви предстои ходене на не строго официални събития, като улични събори, забави или на разходки с приятели, те са чудесен избор. Както вече стана дума, поради своята универсалност, отлично се съчетават с повечето мъжки облекла и предоставят нужното ниво на комфорт за продължително носене. Не отнемат много време за тяхното обуване и събуване и в голямата част от случаите са с връзки. Не е прието обаче, да ги обувате при посещение на церемониални събития и по-строги от към дрескод мероприятия.

  Защо да изберете FashionZona.bg?

  Защото, благодарение на дългогодишния си опит като търговец на отрасловия пазар, ние станахме отлични професионалисти в областта и развихме доста успешни производствени процеси, опровергавайки мнението, че българското е некачествено. За създаването на продуктите си използваме само и единствено дълготрайни естествени материали и се ръководим от настоящите модни тенденции. Осигуряваме постоянна професионална помощ на клиентите си и това всъщност се оказа печелившата комбинация. Сред предимствата ни ще получите още:

  • изключително интуитивна онлайн търговска платформа за пълноценно пазаруване, както от джобни, така и от настолни електронни устройства;

  • повишено разнообразие от дизайни, номерация и цветове;

  • кратки транспортни срокове за доставка до цялата страна;

  • отлични конкурентни цени, без намаляване на качеството на изработката.

  Ако искате и Вие да се възползвате, посетете ни!