Български мъжки обувки

 • 40 41 42 43 44 45 46

  Нов

  Черни мъжки маратонки-Кроко Navvi

  Мъжки кецове изработени от естествена кожа и естествен хастар.Анатомична и комфортна стелка .

  206,00 лв
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  • 40 43 44

   Черни мъжки ежедневни боти Enocencio

   Колекция есен-зима 2023/2024.Ежедневни мъжки боти в черен цвят .Височина на тока:3 см.Платформа:1 см.Разстояние от петата до горната 11 см.Произведено в България.Изработени от: Естествена кожа.Хастар: Естествена кожа.

   97,99 лв 139,99 лв -30%
   Напишете отзив

    Сравни
    Купи
   • 43

    Черни мъжки елегантни боти Wilferdo

    Колекция есен-зима 2023/2024.Произведено в България.Мъжки елегантни боти в черен цвят.Височина на тока: 2 см.Височина на подметката: 1 см.Разстояние от петата до горната част: 12 см.Изработени от:Естествена кожаХастар:Естествена кожа

    116,99 лв 129,99 лв -10%
    Напишете отзив

     Сравни
     Купи
    • 40 41 42 43 44

     Черни мъжки ежедневни боти Vasco

     Мъжки ежедневни боти в черен цвят.Платформа:4 см.Височина на подметката:2 см.Разстояние от петата до горната част:9 см.Изработени от:Естествена кожаХастар:Естествена кожаПроизведени в България.

     121,49 лв 134,99 лв -10%
     Напишете отзив

      Сравни
      Купи
     • 41 42 43 45

      Черни мъжки чехли Mancho

      Мъжки чехли в черен цвят изработени от естествена кожа.Платформа: 2 см.Височина на подметката: 1 см.Произведено в България.Изработени от:Естествена кожаХастар:Естествена кожа

      69,99 лв
      Напишете отзив

       Сравни
       Купи
      • 40 42

       Черни мъжки сандали Amleto

       Мъжки сандали в черен цвят изработени от естествена кожа.Платформа: 2 см.Височина на подметката: 1 см.Произведено в България. Изработени от:Естествена кожаХастар:Естествена кожа

       69,99 лв
       Напишете отзив

        Сравни
        Купи
       • 40 41 42

        Черни мъжки чехли Filippo

        Мъжки чехли в черен цвят.Платформа: 2 см.Височина на подметката: 1 см.Произведено в България. Изработени от:Естествена кожаХастар:Текстил

        69,99 лв
        Напишете отзив

         Сравни
         Купи
        • 43

         Черни мъжки ежедневни обувки Fedele

         Мъжки ежедневни обувки в черен цвят.Платформа:3 см.Височина на подметката:2 см.Разстояние от петата до горната част:6 см.Изработени от:Естествена кожаХастар:Естествена кожа

         83,99 лв 103,99 лв
         Напишете отзив

          Сравни
          Купи
         • 42

          Сини мъжки ежедневни обувки Giorgio

          Колекцоя пролет-лято 2023Мъжки ежедневни обувки в син цвят.Височина на подметката: 3 см.Разстояние от петата до горната част: 7 см.Изработени от: Естествена кожаХастар: Естествена кожаПроизведени в България.

          103,99 лв
          Напишете отзив

           Сравни
           Купи
          • 41 42

           Сини мъжки ежедневни обувки Martez

           Мъжки ежедневни обувки в син цвят.Височина на подметката: 3 см.Разстояние от петата до горната част: 7 см.Изработени от: Естествена кожаХастар: Естествена кожаКолекция пролет - лято 2022 г.Произведени в България.

           89,99 лв
           Напишете отзив

            Сравни
            Купи
           • Черни мъжки елегантни обувки Eliazar

            Мъжки елегантни обувки в черен цвят.Височина на тока: 2 см.Височина на подметката: 1 см.Разстояние от петата до горната част: 7 см.Изработени от: Естествена кожаХастар: Естествена кожаКолекция пролет - лято 2022 г.Произведени в България.

            85,99 лв
            Напишете отзив

             Сравни
             Преглед Изчерпан
            Показване на 1 - 11 от 11 артикула

            Българските мъжки обувки се отличават с изключително високо качество на изработката и комфорта, но защо все пак да заложите на родното производство и какви видове ще откриете при нас онлайн ще разберем сега.

            Защо да изберете мъжки български обувки?

            Защото качеството им на изработка по нищо не отстъпва на чуждестранната конкуренция. С развитието на технологиите, значително се подобри и производствения процес на съвременните стоки в обувната индустрия. Начините за обработка на естествените материали съществено са се развили и настоящите предложения са изключително дълготрайни, предлагайки на потребителите висока степен на комфорт и удобство при ходене или спортуване.

            Същото важи и за нашите фабрики, където се произвеждат продуктите ни. Те се изработват посредством съвременни технологични процеси на обработка, чрез последно поколение машини и добре обучен персонал. Така, ние успяваме да създадем най-високо качество, удобство при употреба и отговарящи на модните трендове дизайни на мъжки обувки.

            Какви да изберете:

            • ежедневни - без значение дали ще носите новите си обувките у дома или навън с приятели и на разходка, Вие ще се чувствате удобно и приятно, защото ние работим само с естествени материали и висококачествен каучук за най-добро усещане на крака;

            • официални - с нашите предложения ще изглеждате впечатляващо по време на служебните Ви срещи или на фирмените мероприятия. Те са изработени от висококачествена естествена кожа, обработена по начин, по който кракът Ви да се чувства комфортно.

            Залагайки на нашите български мъжки обувки, можете да бъдете сигурни, че съчетавате 3 в 1, а именно удобство, красива външност и дълготрайност. При тяхното производство се използват здрави корди за шиене и висококачествени лепила, така че здравината да е максимална, а тестовете го потвърждават, както и мненията на клиентите ни.

            Изберете онлайн от FashionZona.bg

            Със своя 15 годишен опит в обувната индустрия, ние познаваме отрасъла в детайли, както и методите за създаване на модерни и съвременни продукти, напълно отговарящи на настоящите потребителски желания. В същото време развиваме дейността си в България и постоянно подобряваме производствения контрол, за да получите мечтаният от Вас комфорт, докато извършвате ежедневните си или служебни дела.

            Заповядайте в онлайн магазина ни и разгледайте настоящите ни предложения и цени, а при възникнали запитвания, непременно се свържете с консултантите ни, които са на линия за да отговорят на тематичните Ви въпроси. Те могат да Ви помогнат да направите правилния подбор, както и да завършите поръчката си в случай на трудности. Очакваме Ви!