Туристически дамски обувки

 • 36 38

  Черни дамски ежедневни боти Paolo

  Дамски ежедневни боти в черен цвят.Платформа: 3 см.Височина на подметката: 2 см.Разстояние от петата до горната част: 9 см.Изработени от:Еко кожа, ТекстилХастар:Текстил

  74,99 лв
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  Показване на 1 - 1 от 1 артикул

  Без значение дали през зимата или лятото, планините са чудесно място за туризъм и разходки, но без подходящата екипировка, могат да се случат много нежелани последствия, като изкълчване на глезена и падания. Ето защо в настоящия материал ще обърнем внимание именно на туристическите дамски обувки и по-специално на техните особености и различия от всекидневните им аналози.

  Какво е специфичното при туристическите обувки?

  Въпреки, че на външен вид изключително много приличат на обичайните модели, те имат значителни различия от тях и сега ще ги обясним накратко:

  • отличават се с високата си износоустойчивост, чрез употребата на по-качествени и дълготрайни материали при изработката. В повечето случаи се използва естествена кожа и гума;

  • защита на крака - предпазват ходилото от различните атмосферни влияния и запазват топлината чрез употребата на допълнителна термо изолация;

  • те са водоустойчиви, защото са снабдени със специална мембрана и различни Waterproof технологии;

  • осигуряват стабилна и здрава фиксация, за да се предотвратят нежелани и внезапни контузии при ходене по неравните планински терени;

  • подметката им е направена от висококачествена еластична гума, осигуряваща надеждно сцепление с най-различните повърхности, като почва, камъни, трева и т.н.

  Навярно Ви правят впечатление значителните различия от обувките, които всяка жена носи, въпреки, че на пръв поглед те са приблизително еднакви, като изключим дизайна.

  Могат ли да се носят в ежедневието?

  Като цяло не е проблем, но се отличават със своята обемност и са по-високи от ежедневните аналози, което ги прави неудобни за носене с клинове и плътни по краката панталони. Също така, съвременните модели имат спортен дизайн, който не се комбинира успешно с класическото всекидневно облекло. Като цяло, не е за предпочитане да се носят всеки ден, но все пак това си е предпочитание на самия собственик.

  Подходящи са за обуване през студения зимен сезон, защото ще предпазват краката Ви от намокряне и ще ги топлят, поради наличието на допълнителен термо материал. Обличаните от нас по-дебели и обемни топли дрехи през въпросния сезон, ще компенсират раздутия им дизайн и ще се вписват добре.

  Защо да изберете FashionZona.bg

  Защото благодарение на интуитивния и адаптивен към мобилните устройства с малък екран онлайн магазин, Вие получавате една наистина функционална и лесна за навигация платформа, предоставяща множество филтри за бърз и лесен избор. Имате възможност да филтрирате продуктите както по размер и цена, така и по цвят, само за няколко секунди правейки своя избор, базиран на предпочитанията и желанията Ви.

  Ако обаче все пак възникнат затруднения или запитвания, свържете се с експертите ни, очакващи Ви всекидневно на линия.