Категории в блога

Категории Подкатегории

Защо да подарим ОБУВКИ за празниците?

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 25.11.2015
Защо да подарим ОБУВКИ за празниците?

Защото би било невероятен подарък! Представете си само колко би се зарадвала вашата близка приятелка, братовчедка, сестра, майка…, която отдавна мечтае за красивите кафяви, кожени боти или за ботушите от естествена кожа в черен цвят. Това би било страхотна изненада. Освен това може да се осъществи много лесно – поръчвате онлайн, ние допълваме в кутията подарък от нас, доставяме на посочения адрес и елементът на изненадата веднага се появява. Притеснявате се, че няма да улучите подходящия размер? Няма място за безпокойство. Сега можете да поръчате два размера от модел и любимият ви човек да пробва обувките на място, в присъствието на куриер, да задържи подходящия номер, а другия да върне обратно. Какво по-лесно от това?

Обувки, боти, ботуши – каквото сметнете за подходящо. Ние ви предлагаме разнообразие от модели, цветове и кожи. А ако обувките не ви се струват съвсем на място – заложете на чанта. Богатството ни от чанти ще ви плени и обърка… Разбира се, че няма да ви обърка – познавайки достатъчно добре човекът, за когото ще я купите, вие бързо ще се ориентирате в избора си. Какво по-хубаво за една жена от това да получи красива чанта за Коледа?! Или любимите обувки на висок ток, които отдавна иска за новогодишната нощ, но не може да си ги позволи, имайки предвид другите й разходи. Представете си само изражението и радостта в очите й…

А защо не зарадвате и половинката си, баща си или брат си със страхотни мъжки боти?! Толкова са модерни и стоят чудесно на дънки. Нима мислите, че един мъж не би се зарадвал на такъв подарък… Напротив! Мъжете също обичат да изглеждат добре и би им било приятно да им помогнете за това!

Весели празници с www.fashionzona.bg 

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода