Категории в блога

Категории Подкатегории

Няколко причини да се запишете на танци

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 17.01.2016
Няколко причини да се запишете на танци

Танците са чудесен избор за разтоварване след тежък работен ден. По начало музиката лекува. Тя ни кара да си отпочиваме психически и да отпуснем тялото си. Музиката ни създава настроение и радост, а от там се засилва и хормонът на щастието – ендорфин. Това е най-силното натурално лекарство, което можем да си позволим. Колкото по-често го „приемаме“, толкова по-щастливи и по-здрави ще сме.

Изберете подходящите за вас танци – народни, салса, спортни, зумба и т.н. След като направите своя избор, намерете подходящото за вас място. Добре е да е близо до офиса или до дома ви. Преценете кое е по-удачно за вас – бързо да стигнете от офиса до школата или от школата до дома. Според предлаганите часове ще решите кой от двата варианта ви устройва повече. След като сте направили избор, значи е дояъл моментът за първото посещение. Вероятно то ще е най-трудно, просто защото излизаме от зоната на комфорта и от рутината, с която сме свикнали.

Не по-малко важно е да разберете как се чувствате в съответната група. Понякога всичко е чудесно, с изключение на хората, с които посещавате школата. За съжаление не винаги намираме „сродни“ души на подобни места и ако е така, по-добрият вариант е да потърсим друга школа. Нека не забравяме, че школите за танци са места за забавление и разпускане, а не, за да се стягаме и притесняваме. Ако хората около нас не ни предразполагат и не успеем да се вместим сред тях, най-добре е да сменим групата и просто отново да се разровим в интернет и да потърсим друго място.

Времето, което отделяте за танци, е изключително ценно за вас – не го забравяйте. Това е вашият час, в който се отделяте от проблемите, от мислите за семейството и децата, от работната среда, от злободневието... Отпуснете душата си и се насладете на музиката.

Освен това от танците ще стегнете тялото си, ще свалите някой и друг килограм и следователно ще „повдигнете“ самочувствието си! А то е много важно за всеки един от нас!

В.М.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода