Категории в блога

Категории Подкатегории

Обувки на РАЗПРОДАЖБА

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 31.07.2016
Обувки на РАЗПРОДАЖБА

„Не! Няма за кога да си купуваш обувки. Краят на сезона е! Кога ще ги носиш?!“

Е, обикновено не взимам под внимание подобни изречения, поради няколко причини:

  1. Имам страхотни нови сандали, които нося с удоволствие чак до края на септември.
  2. Купила съм ги на изгодна цена и съм горда с покупката си.
  3. Ще ги нося и следващата година.

В „края“ на лятото (края на месец юли) определено се отваря чудесна възможност да си изберете няколко чифта обувки, не само един, и да си ги носите с радост. Цената е почти наполовина или дори повече и дългоочакваните скъпи модели са ваши, почти за без пари. Или поне така се казва.

Разбира се има възможност точно вашият номер вече да е продаден, но пък винаги има алтернатива. И не забравяйте – пробвайте, защото понякога не толкова добре изглеждащи обувки, стоят чудесно, когато се обуят.

Ще имате проблем, единствено ако сте истински фенове на обувките и за нищо на света не обувате модели от стара колекция. Но в този случай можете да ги подарите на някоя близка приятелка, която ще ги носи с удоволствие.

ВАЖНО!

Подбирайте моделите, които си купувате. Евтини са, но не си струва да си пръскате парите, колкото и малко да са, за сандали, които не ви харесват наистина или няма да обуете втори път. Нека удоволствието ви от покупката да бъде истинско. Не трупайте обувки, просто така.

Ние от fashionzona.bg ви предлагаме чудесни сандали, на много ниски цени, а естествените ни кожи са изключително качествени и меки!

Забавлявайте се и носете удобни сандали до края на лятото!

В.М.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода