Категории в блога

Категории Подкатегории

Покупка след празниците – една добра инвестиция

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 03.01.2016
Покупка след празниците – една добра инвестиция

Да, до този момент пазарувахме за празниците, купувахме подаръци и правехме резервации за почивните дни. Е, така би трябвало, за да почувстваме пълнотата на тези светли почивни дни. Но какво се случва след това... Чакаме с нетърпение края на месеца, за да получим заплата.

Добра инвестиция

И така – защо покупката на едни качествени ботуши след празниците е добра инвестиция? Много просто – защото тези ботуши струват почти наполовина. Защото спестявате за още един чифт и няма да се налага да си „пазите“ скъпите ботуши от естествена кожа с подметка от гьон и с качествена агнешка вълна. Или поне не толкова много...

Намаленията след празниците са много по-големи от тези преди празниците или поне в някои сайтове. Да, вероятно изборът не е толкова голям и изобилието от цветове вече е ограничено, но със сигурност има подходящ чифт, който ви чака да си го поръчате.

Има ли за кога?

Разбира се, че има! Та снегът заваля едва днес... По време на Коледните и Новогодишните празници температурите варираха около 15–20 градуса. Част от екипа ни дори носеха обувки и кецове. Разбираемо е – времето го предполагаше. Освен това можете да си ги носите и през зима 2016/2017 – естествено, само ако не сте роб на модните тенденции. Но знае ли човек... понякога модата не се променя изведнъж.

Специално за вас – нашите клиенти, направихме секция „Промоция на деня“, в която поставяме едни от най-изгодните ни предложения. Целта ни е да ви улесним максимално.

Благодарим ви, че сте наши клиенти! Нека 2016-а година ви донесе щастие и ви накара да повярвате в чудесата на живота!!!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода