Категории в блога

Категории Подкатегории

Как да намерим мечтания мъж

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 10.01.2016
Как да намерим мечтания мъж

Често пъти страдаме, защото не можем да открием мъжа, за когото сме мечтали. Срещаме различни мъже, с които, колкото и да ни се иска, не сме щастливи. Боли ни от излъганите надежди, от несподелената любов, от неоценените жестове. Появяват се мисли, които ни натъжават още повече: „Никога няма да срещна подходящия мъж, винаги ще си остана сама!“.

Не бива да позволявате на подобни мисли да объркват съзнанието ви и да ви обезверяват! Ето няколко съвета:

  1. Вярвайте в себе си! На първо място се научете да цените себе си. Приемете, че не се нуждаете от когото и да било, за да бъдете пълноценна личност.
  2. Самотата не зависи от това, че нямате половинка. Самотата е състояние на духа. Не забравяйте, че може да имате мъж до себе си и отново да се чувствате сама.
  3. Използвайте свободата си. Наслаждавайте се на времето, което имате. Спортувайте, излизайте с приятелки, четете, флиртувайте, запишете се на курс по чужд език, завършете образованието си и т.н. Сега имате пълната свобода да правите, каквото пожелаете. Радвайте се максимално, защото скоро няма да имате тази възможност.
  4. Разчитайте на себе си. Опитайте се максимално да се справяте сама с ангажиментите, работата и злободневните проблеми.
  5. Бъдете силни и смели в решенията си. Слушайте себе си и инстинктите си. Все пак всяка жена има добре развито шесто чувство.

Едва тогава ще намерите мъжа, когото заслужавате. Какво общо има всичко това ли? Ами вие ще го привлечете към себе си. Когато се научите да обичате себе си и повярвате във възможностите си, тогава ще усетите, че сте щастлива. А когато човек е позитивен и уравновесен, неусетно привлича към себе си хубавите неща!

В.М.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода