Категории в блога

Категории Подкатегории

Плътните токове отново на мода

    МОДА    0 Коментара 07.09.2015
Плътните токове отново на мода

Скъпи дами, вече можем да си отдъхнем. През есента и зимата няма да ни се налага да носим така неудобните боти и ботуши с тънки токове. Сега можем да бъдем елегантни с предстоящата мода – плътни и обемни токове. Тази година, през по-хладните месеци, изглежда ще има много различни видове обувки, много, от които са с дебели и плътни токове. Те създават удобство за краката, независимо от височината им. Тези видове обувки предлагат много повече стабилност в дългосрочен план.

„Латекс” обувки и ботуши

Оказва се, че почти всеки дизайнер, представяйки своята колекция за есен–зима 2015–2016 г. констатира, че използването на „латекс” за изработка на ботуш е наистина необходимо. Това е един много практичен материал, който лесно се разтяга и прилепва идеално на крака, независимо дали с него е изработена бота или ботиш, който подчертава бедрото. Лесен е за поддръжка, не изисква много работа при направата и подчертава красотата на крайниците. „Това е един футуристичен вид, находка и прекрасна естетика”, споделят дизайнерите.

Ниски токчета

Разбира се не бива да забравяме и ниските токове. Модните дизайнери не са пропуснали и любителките на ниските боти и обувки. Въпреки че много от моделите на есен 2015 г., демонстрирани на модните подиуми, имат доста високи токчета, други са доста къси или почти плоски.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода