Категории в блога

Категории Подкатегории

Качествени и достъпни обувки и чанти

    МОДА    2 Коментара 19.02.2017
Качествени и достъпни обувки и чанти

Сигурни сме, че има изобилие от сайтове, от които бихте могли да си поръчате обувки и чанти. Те са не по малко привлекателни и с чудесни намаления. Сами сме се уверявали в това. Ето, обаче, няколко предимства на нашия сайт.

Подбрани модели

Моделите обувки и чанти ги подбираме специално за вас. Някои от тях са само по един брой от номер и наистина няма да ги срещате често по улиците. Моделите са разнообразни не само по вид, но и като цвят. Залагаме както на екстравагантни модели за по-смелите от вас, но и на класически, за да сме полезни и на останалите, които предпочитате семпла визия.

 

Качество

Тъй като моделите се избират по много други критерии, а не само по количество, качеството им е гарантирано. Чудите се как става това? Като ходим на място и лично оглеждаме и тестваме качеството на обувките и чантите.

Естествените кожи са със страхотна изработка и здрави шевове. Качеството им е тествано от екипа ни и при най-малкото съмнение или притеснение, информираме производителите, за да ви предложим най-доброто.

 

Цени

Цените са съобразени според възможностите на всеки един от вас. Естествените кожи са по-скъпи, но определено можете да си ги позволите и така ще имате един чифт, но качествени обувки, които ще носите цял сезон. Еко кожите пък са напълно достъпни също толкова качествени. Не забравяйте, че често правим намаления и промоции, така че единственото, което трябва да направите, е да следите сайта и фейсбук страницата ни.

 

Доставка

При поръчка над 40 лв. доставката е безплатна. Освен това имате право на проба и тест, преди да заплатите, в присъствието на куриер.

 • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

2 Коментара

  • Avatar
   Анелия Джоргова
   Dec 30, 2017

   Искам да попитам как става връщането

  • Avatar
   Софка Митева
   May 10, 2018

   Същият въпрос.Как става връщане на изделие?

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода