Категории в блога

Категории Подкатегории

Българска дизайнерка уши тоалети за сватбата на Пипа Мидълтън

    МОДА    0 Коментара 28.05.2017
Българска дизайнерка уши тоалети за сватбата на Пипа Мидълтън

Българската дизайнерка Невена Николова покори Лондон. Вече стана официално ясно, че тя е облякла и близки до кралското семейство за сватбата на Пипа Мидълтън.

Имената на тези, които са носили рокли с марката „Невена“, остават тайна.

Да бъде дизайнер, никога не е била нейна мечта. Но пък се превръща в творец, който може да откаже поръчка дори на Бионсе, ако няма достатъчно време, за да създаде най-доброто.

Студиото на Невена е в сърцето на Лондон. Казва, че дотук се стига с изключителен труд, упоритост и праволинейност, а тъкмо това са характеристиките, които липсват при хората на изкуството. „Някои работят, други – не, някои се самозабравят, други – не. Много са малко хората на изкуството, които са успели да останат себе си, да запазят моралните си принципи“, разказва дизайнерката.

Търсят я от цял свят и с годините е развила умения да общува по различен начин с различните клиенти. Подхожда индивидуално, а и различните националности изискват различно общуване.

Казва, че американците например са много по-отворени, жените са с повече присъствие. Общуването с тях е по-делово и по-бързо. „Дори в общуването с дамите от английското общество наборът от думи е различен. Естествено, че когато моите клиенти отиват на откриването на първия ден в парламента и стоят до кралицата, те не трябва да са крещящо облечени. Така че следвайки стила на човека, аз просто върша работата си, но разбира се, има диалог“, коментира Невена.

„Мога да си позволя да откажа работа, но така, че да не засегна отсрещната страна. Нито аз имам творческо его, така че на всяка цена да наложа вижданията си, нито пък те ще наложат виждането си по безпардонен начин“, допълва тя. Невена разкрива, че дори е отказала рокля на суперзвездата Бионсе.

Дизайнерката е получила запитване през февруари миналата година, но се оказва, че има само два дни и половина. „Два дни са крайно недостатъчни, за да изработиш нещо красиво и луксозно, дори когато имаш 58 мерки. Аз имам мерките ѝ и до ден-днешен. Мога да направя рокля, но ми трябва време, повод и ситуация“, споделя Невена.

Според нея за този кратък срок е невъзможно да изваеш рокля за фигура, която е наблюдавана от милиарди по света. Затова и отказва.

За да се справи с неприятните изненади, Невена винаги има план B и C. Един цип, багрен в Япония и пристигнал тук с един нюанс по-различен, може да се окаже голям проблем, но пък с умения дефектът може да се превърне и в ефект.

И ако успяхме да изкопчим на кого Невена е казала „Не“, около сватбата на Пипа Мидълтън и дамите, които ще носят нейните рокли, тя запазва пълно мълчание.„Още се поръчват. Когато мине сватбата, може и да ги посоча, ако предоставят снимки.

Сватбата ще бъде извън Лондон. Нямам право да говоря къде и как, но интересното е, че хотелите отдавна вече са запълнени“, открехва само леко завесата Невена. Поръчки за сватбата на Пипа вече се правят и за малките госпожици от висшето общество. Дали пък дъщерята на принц Уилям – Шарлот, няма да е с рокля на българската дизайнерка за сватбата на леля си?

Източник: tialoto.bg

Снимка: missbloom

 • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

 • Правилата за външния вид на Виктория Бекъм

      МОДА      0 Коментара  Прегледа (4557) 12.03.2017
  Виктория Бекъм бе в Париж за част от уикенда със сина си Бруклин и вече е адаптирала гардероба си към парижката мода,...
  Виж още
 • Качествени и достъпни обувки и чанти

      МОДА      2 Коментара  Прегледа (5039) 19.02.2017
  Сигурни сме, че има изобилие от сайтове, от които бихте могли да си поръчате обувки и чанти. Те са не по малко...
  Виж още
 • Детокс на гардероба

      МОДА      0 Коментара  Прегледа (4255) 06.12.2016
  Свикнали сме да свързваме настъпването на всеки нов сезон с неизменната обиколка по магазините. Винаги имаме нужда от...
  Виж още

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода