Категории в блога

Категории Подкатегории

Модни тенденции - не на всяка цена

    МОДА    0 Коментара 02.11.2015
Модни тенденции - не на всяка цена

Ще ви разкажем една история, която започва от осъзнаването – Не всяка модерна дреха или обувка е задължителна!

От известно време наблюдавам хората. Обичам да следя техните жестове, облекло и маниери. Направи ми впечатление, че голяма част от младите момичета са облечени по последните модни тенденции – като започнем от якета, палта, поли, рокли и стигнем до обувки, боти и ботуши. Това е чудесно, кое младо момиче или зряла жена не биха искали да изглеждат добре. До тук всичко е наред. Но е редно да се запитваме: Новите модни облекла дали ми отиват? Дали са за мен? Как биха стояли на моето тяло, на моята структура или височина? Не сте?! Ами задавайте си го всеки път, когато решите да си купите нещо ново или когато сте в съблекалнята и го пробвате. Ако сте решили да спазвате правилата в модата и задължително да бъдете с късо пухено яке или с боти с тънък и висок ток, първо се съобразете със себе си. Не е достатъчно това, което е модерно просто да ви харесва. Трябва и да ви отива!

Много си падате по гореспоменатото късо пухено палтенце, но определено не ви стои добре, защото вие имате малка талия и широк ханш, то автоматично ще прикрие извивките ви. Тогава имама решение. Ами заменете късото пухкаво палто с по-дълго пухкаво палто... Така ще издължите тялото си и ще прикриете широкия таз.

Много ви допадат тънките токове и смятате, че ще стоят чудесно на новата ви разкроена пола, но нямате устойчивост и вървите така, сякаш сте на кокили. Да тънкият ток не е добра идея. Тогава изберете обувки с по-устойчив ток и с лека платформа отпред. Така ще имате упора и сводът няма да ви се струва толкова изразителен.

Винаги има решение. Наблюдавайте себе си, вярвайте на преценката си и при най-малкото съмнение поискайте мнение от близък човек. Съчетавайте дрехите си така, че да са близки до вашия вкус. И не забравяйте – не на всяка цена трябва да купите онова, което е модерно, само защото е продиктувано от модните тенденции. По-добре е да изглеждате и да се чувствате добре, отколкото просто да сте в крак с модата.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода