Категории в блога

Категории Подкатегории

Чантите - богатство за всяка жена

    МОДА    0 Коментара 07.11.2015
Чантите - богатство за всяка жена

Дамските чанти са спасението за нас, жените. Защото в тях побираме цял един свят. Тази година модните експерти са се смилили над нас, защото ни предоставят огромно количество от чанти. Изборът е толкова пъстър, че ни позволява почти ежедневно да сме с различна чанта. А що се отнася до разнообразието – то се измерва с броя чанти, които крие всяка една от нас в гардероба си…

 

Чанти с животински мотиви 

Чантите, които сякаш бяхме позабравили и отхвърлили във времето, вече са тук. Можем съвсем спокойно да им се насладим.

 

Чанти с къси дръжки

Те са подходящи предимно в малки размери, за да може да ни е максимално удобно, докато ги носим в ръка.

 

Правоъгълни, твърди чанти 

Така любимите чанти, които приличан на бездънна яма. Нещо като умалени версии на любимите ни пътнически чанти или куфари.

 

Чантите с ресни. Моделите за зимата са предимно от кожа и велур. Тези чанти почти винаги са актуални и изглеждат много шармантно, особено за ежедневието.

 

Чанти с принтове

Тези модели се открояват с много интересни принтове и декорации. Някои са с известни лица, други са с детски щампи, но определено радват окото.

 

Чанти с косъм

Тези чанти предполат да се носят през зимата, защото създават усещане за топлина, мекота и уют. Но и студените дни са съвсем подходящи, за да ги вземем в ръка.

 

Раници

Ето тази тенденция сякаш е нова или по-скоро се връщаме в онези години, когато са били модерни раници и кубинки. Да, страхотни са, особено с подходящите боти, независимо дали са ниски или с ток. Вие преценете.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода