Категории в блога

Категории Подкатегории

Боти или ботуши? А от какъв материал?

    ЗА НЕЯ И НЕГО    0 Коментара 27.10.2015
Боти или ботуши? А от какъв материал?

Ако имате ограничен бюджет, а си мечтаете и за боти, и за ботуши, тогава определено трябва да изберете. Претеглете предимствата и ефективността на покупката.

Пример едно: Носите предимно дънки или панталони, стилът ви е спортно-елегантен и много рядко слагате пола. В такъв случай везните се накланят към ботите. Ботушите няма да са ефективни за вас, защото трябва да се съобразите до чифт-два тесни дънки.

Пример две: Работите във фирма, в която се изисква по-стилно облекло, въпреки че вие не сте „фен” на ботушите и токовете, ще се наложи да се съобразите. Защо ли? Защото прекарвате поне 8 часа на ден на работното си място, което е много повече отколкото сте с приятели или със семейството си. Така че, в този случай ще се спрете на ботуши със средно висок ток – все пак не можете цял ден да сте на „кокили”, не е практично.

Пример три: Любителка сте на роклите, палтата и вълнените поли. Вашият избор са ботушите. Вие изберете височината на тока.

Примерите могат да бъдат много. Вашата гледна точка е само и единствено ваша. Усетете нуждите си и сами преценете от какво имате нужда.

Естествена или Еко кожа

Разбира се, че естествената кожа е за предпочитане. Но подберете качествена кожа, такава каквато отговаря на вашите извивки на крака, на широчината, дължината и мекотата. Едно от най-добрите качества на естествена кожа е, че този материал има свойството да „диша". Така краката се потят по-малко, а и неприятната миризма се свежда до минимум. Има различни видове естествени кожи – по-меки и по-твърди. Някои от вас ще кажат: „По-добре да си купя един чифт, но да е от естествена кожа”. И ще се окажат прави, но да не забравяме, че и Еко кожите имат своите предимства.

Еко кожите са устойчиви, по-трудно се нараняват и са подходящи за дъждовните дни. Освен това са за предпочитане по екологични причини. Производството на еко кожа се отличава с отсъствието на някои химикали, като забранени багрила, азот, хром, формалдехид, методите на дъбене са различни, като се съобразява с реалното въздействие върху околната среда.

Вие избирате! Но най-важното от всичко е удобството и комфортът на вашите крака!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода