Категории в блога

Категории Подкатегории

Защо толкова обичаме обувките на висок тоk ?

   0 Коментара 06.01.2020
Защо толкова обичаме обувките на висок тоk ?

Много дами не могат и да си представят вероятността да не носят обувки на високи токчета или на платформи. В същото време, не е и наложително, защото са особено ефективен инструмент в ръцете им за привличането на мъжкото внимание. От къде идва този ефект и на какво се дължи, как жените с подобни обувки въздействат на мъжете?

Подобряват походката

Високите токчета и платформите придават голяма доза женственост, правейки излъчването на жената по-сексапилно и привлекателно. Това се дължи на промяната в походката и странното движение на дупето, бедрата и краката. В същото време, знаем, че мъжете изключително много харесват високите дами, а носенето на подобни обувки визуално прави краката издължени.

Точно заради токчетата или платформите, кракът и гърдите са по-изпънати поради чупката в таза, което образува геометрична фигура, придаваща самоувереност в походката.

Вдъхват увереност

Всеки харесва уверените и целеустремени хора, а това е особено вярно за нежния пол. Уверената жена не остава безразлична за мъжете, което я прави желана, особено ако е на обувки с висок ток или на платформи. Разбира се, за придаване на такова усещане, стойката трябва сама да говори за себе си и да се допълва от вдигнатата глава, изпънатия крак и подходящото облекло. Най-добрият ефект се постига, когато цялостната визия е добре оформена с нужните дрехи, цветови комбинации и избрани обувки на високи токчета или платформи.

За подобряване на ефекта, значение също има и добре подбрания размер, защото дамите в някои случаи харесват определен модел, от който обаче липсва точния номер. Тогава се прави компромис и съответно покупка, след което настъпват големите рани или контузии поради липса на плътност с крака. От тук идва и разваляне на походката и загубата на целия ефект.

Наистина ли жените на токчета са по-привлекателни

Множество изследвания вече са доказали този факт и той е неоспорим. Също, голяма част от дамите вероятно лично са се уверили в това, така че ако сте сред тях, споделете впечатлението си в коментарите. Ние от опит знаем, че когато облеклото и обувките на високи токчета са правилно подбрани и комбинирани, нито една дама не остава безразлична за мъжете.

Ето накратко синтезиран списък от предимствата и въздействието върху силния пол:

  • подобряват сексуалната привлекателност;

  • придават по-голяма увереност;

  • визуално издължават тялото и правят краката по-дълги;

  • подобряват стойката и излъчването;

  • привличането на противоположния пол значително се увеличава.

Все неща, които се харесват на мъжете, така че дами, използвайте този малък, но изключително ефективен инструмент в своя полза, когато искате да създадете впечатление на конкретен човек.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода