Категории в блога

Категории Подкатегории

Защо да пазаруваме на намаление в края на лятото

   0 Коментара 28.08.2021
Защо да пазаруваме на намаление в края на лятото

Случвало ли ви се е в края на лятото да видите сандали, които моментално заковават погледа ви? И за които си казвате: Ех как не съм ги видяла по-рано... няма за кога да ги купувам, сезонът свършва!

И вероятно имате право, но нека не забравяме, че:

  1.     Ще сте ги купили с намаление и това ще ви създаде усещане, че парите ви са похарчени разумно, особено ако обувките са от естествена кожа.
  2.     Ще имате страхотни нови сандали, които ще носите с удоволствие чак до края на септември, защото лятото през последните години започва късно и продължава по-дълго.
  3.     Ще ги носите и следващата година, още със започването на сезона.

% намаление на естествени кожи

Цената винаги има значение, особено когато видовете са изработени от естествени материали. За тях обикновено плащаме повече, защото качеството и самата изработка са по-висок клас, носим ги по-дълго, не оставят неприятна миризма и определено са много по-красиви. А когато са намалени, тогава определено си струва още повече.

Дългото лято

Може би сте свикнали с настъпването на 1 септември вече да се настроите на есенна вълна и активно да започнете с подготовката за по-хладния сезон. На първо място обикновено идва попълването на гардероба с дрехи и обувки. И вероятно сте забелязали, че още дълго време разчитате на отворените обувки и на късите дрехи. Ето защо покупките на разпродажба, не са за изпускане. 

Ново лято – нови сандали

Когато пазарувате на разпродажба, с настъпването на следващите топли месеци, вие вече ще имате чифт качествени сандали, които ще сте взели на разумна цена и които ще износите с удоволствие през оставащите горещи дни. Една обмислена инвестиция.

А ако сте от дамите, които предпочитат да бъдат в крак с тенденциите и държите на модели от новите колекции, винаги можете да зарадвате близка приятелка или просто да ги оставите в шкафа, докато се появи подходящият момент отново да ги обуете.

ВАЖНО!

Ако предпочитате да поръчате онлайн от сайта на fashionzona.bg, предварително потърсете нашите консултанти, за да ви информират за точната големина на модела, който сте избрали. Има обувки от естествена кожа, които са леко уголемени или други, които са по-тесни в предната част. Така ще спестите от наложително връщане на поръчката. Разбира се, имате право на преглед и тест – възползвайте се. Доставката при поръчка над 60 лв. е безплатна - следете.

Желаем ви още слънчеви дни!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода