Категории в блога

Категории Подкатегории

6 задължителни чифта в гардероба

   0 Коментара 04.09.2018
6 задължителни чифта в гардероба

Дамските обувки определено са много разнообразни като модели. Можем да изброим десетки видове, за които ще ви бъде необходим цял гардероб, за да ги побере. Разбира се вашите предпочитания зависят най-вече от вашия стил. А той със сигурност е уникален. И колкото и да са много, все пак ще разгледаме някои от тях.  

 

Спортни

Те са онова „спасение” и „облекчение”, след като се е наложило да носим неудобни модели. Или онези, с които свързваме неделите, вечерните разходки или спортуването. Между другото те са добра идея, когато нямате много работни срещи и желаете да „поглезите” краката си. И все пак – вече има толкова красиви видове, които са като истинско бижу и дори понякога внимаваме кога ги обуваме.

 

Ежедневни

Обикновено са на равна подметка или с много лек ток. Играят основна роля във всекидневието и като завършек на облеклото тип „неглиже”. Удобни са, меки (или поне такива е добре да си изберете – обърнете специално внимание на стелката), галят ходилата ви.  

 

Елегантни

Това не означава непременно „височина”. Напротив! Ако вашите модни представи включват само ниски обувки, това също важи. Елегантността се крие в изработката и детайлите на чифт обувки. В прецизността и понякога в цвета. И все пак – жената е жена, за да бъде на висок ток, или поне от време навреме. Разбира се, добре е да имате поне един чифт, за да сте подготвени за специални поводи.

 

На платформа

Тя може да бъде с извивка или без. Решението го вземате вие. При първия вариант ще изглеждате по-високи и респективно с по-дълги крака. При втория – ще ви бъде по-уютно за краката и по-комфортно за стъпалата.  

 

Мокасини

Вечният хит! Деликатното „езиче” при тях е запазена марка. С пискюли, връзки, ципове или просто изчистени, те си остават красиви. Може би велурът и лакът им отиват най-много. Въпреки че пазарът е пълен с изящни кожени варианти. 

 

Пантофки

Така наречените „балеринки”, които вероятно всяка една от нас е носила. Създават усещането най-вече за лекота. През пролетта са чудесен вариант, особено ако са от естествени материали или на дупки.

 

Съчетание между материите

Тук вече пъстротата е толкова голяма, че да НЕ можем лесно да решим какво да вземем. Най-разпространена е комбинацията на лак и кожа. Вече се предлагат и с бродерии (обикновено върху велур), които придават закачлив вид. Материалите са освободени от правила и майсторите създават всякакви брилянтни идеи.

 

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода