Категории в блога

Категории Подкатегории

Спортноелегантният стил при мъжете

   0 Коментара 22.08.2018
Спортноелегантният стил при мъжете

Спортноелегатният стил на обличане е предпочитан за голяма част от силния пол. Причината е комфортът и удобството. Съчетава в себе си стил, практичност, свобода. А всички знаем, че за мъжете свободата е от съществено значение. И в същото време този аутфит добавя характер и показва специален маниер на обличане. Дрехите могат да се композират по различен начин, защото комбинацията винаги е успешна. Освободете фантазията си и се облечете смело – дънки с риза и кецове, спортни обувки с панталон и сако. Пазарът вече изобилства от предложения на материи и форми.

Как да съчетаваме в ежедневието?

Ще ви предложим няколко съвета за всекидневието. Добре е да им обърнете внимание, за да не изглеждате нелепо, да бъдете спретнати и секси.

  1. Риза - добре преценете размера й. Ако все пак ви е по мярка, но ръкавите й са дълги, можете да ги навиете (но не повече от два пъти). Така ще изпъква часовникът на ръката ви. Относно загащването й – ако имате коремче, нека остане отгоре, ако пък нямате – преценете дали е удачно. Невинаги sстоят добре прибрани, понякога оставени отгоре са доста по-удачни.
  2.  Дълги панталони или дънки - тесните дънки са добър избор, но не и прекалено очертаващите. Вие все пак сте силният пол, дайте си пространство… Широките и прави модели не стоят особено красиво на хубавите обувки, които най-вероятно сте си обули. Закриват ги, губят се формите ви, които сте направили от фитнеса и най-вече говорим за шикозна външност, а не за разходка в планината.
  3.  Къси - нека бъдат над коленете, прави и не много широки (тях оставете за плажа). Добре е материята да бъде по-твърда и с малко еластан. 
  4. Чорапи - заложете на „терлиците“ или на цвят, който подхожда на останалата част от облеклото. Ако пък сте решили да са дълги, може и да контрастират, но все пак консултирайте се с модния подиум.
  5. Колан - не ги стягайте силно, защото има вероятност, когато седнете, да не се чувствате удобно. Нека цветовете бъдат в синхрон с останалото облекло. Например, ако ризата е бяла, а панталонът син, коланът може да е кафяв.
  6. Сако - има чудесни спортноелегантни модели, които ще са чудесен завършек на външния ви вид. Може да предпочетете с едно копче или дори с цип. Не прекалявайте с детайлите, като кърпичка, например. Дължината е добре да бъде такава, че да покрива колана.

 

Мястото на обувките в него

Има много варианти и пъстрота. Зависи от облеклото ви – елегантни, мокасини, кецове, боти. А ако говорим за материи и цветове, всичко зависи от това, което ви хрумва. Лесно ще задоволите желанието си. Ние предлагаме голямо разнообразие, в което ще се уверите сами.

 

 

 

 

  • (5.00 от 5 въз основа на 3 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода