Категории в блога

Категории Подкатегории

Лайфхак трикове при пътуване

    ХИТРИНКИ    0 Коментара 18.09.2018
Лайфхак трикове при пътуване

Почивката ви зове – пуснали сте си отпуска, запазили сте си места в чудесен хотел и ще пътувате към мечтаната дестинация. Звучи повече от идеално. И след като ще се отдадете на релакс, забравете някои неудобни облекла и се отпуснете. Ние имаме няколко идеи, с които ще се почувствате по-добре от събирането на багажа до прибирането обратно.

Кои да оставите

Забравете високите токове! Нека те останат у дома, за да си отдъхнат от вас и вие от тях. Все пак ще си релаксирате нямате нужда от неудобни модели, с които просто ще напълните куфара си. Сигурни сме, че едва ли ще ги обуете. Дори и да има партита, спортно елегантната визия е за предпочитане.

Задължителни

Зависи от мястото, на което отивате. Съветваме ви винаги да вземате повече и по-сигурни модели, защото метеорологичните условия често се променят и е добре да сте подготвени.

Море

Планина

Обиколка

Сандали, джапанки, мокасини и кецове. Какво по-добро от тях. Ще бъдете подсигурени за всеки момент от денонощието, дори и да захладнее.

Не я подценявайте – купете си специални обувки, най-добре до глезена, защото защитават, можете да сложите клина в тях, както и ще избегнете възможността силното слънце да изгори тази част.

Ако идеята ви е да ходите повече и да обикаляте забележителности – маратонките с мека горна част е подходящ избор. Ще ви е меко на краката, удобно и дори да се подуят, няма да ви стискат.

Как да подредите тези, които „идват” с вас

  • Сложете всеки чифт в самостоятелен плик и ги отделете в картонена, твърда торба;
  • Ако предпочитате да бъдат с останалия багаж – наредете ги най-отгоре, като оставите малко пространство, за да не бъдат притискани;
  • Ако видовете са официални – сложете във всеки един от специалните държачи, които опъват модела, сякаш е обут;
  • Другият вариант е в предната част да ги напълните с хартия или вестници, така няма да има опасност да се подвият.

Как да ги почистите

  • Взели сте велурени, но сте забравили четката и спрея, за да ги почистите? Пила ще свърши същата работа, но не прекалявайте с търкането;
  • Лакът е лесен – парцал с вода, но след това полирайте задължително със сух;
  • Кожа – мокрите кърпички са достойни помощници (някои оставят сапунени петна, затова изберете такива на водна основа).
  • (5.00 от 5 въз основа на 1 оценкa)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода