Категории в блога

Категории Подкатегории

Кога скъпите обувки изглеждат евтини

   0 Коментара 28.09.2018
Кога скъпите обувки изглеждат евтини

В повечето случай евтиното излиза скъпо или поне така казват хората. Понякога обаче, скъпото излиза евтино или по-точно изглежда такова. Защо ли? Защото зависи от много фактори, а най-вече от стила и от някои дреболии, които, ако следите, ще избегнете неудобството. Ако ще давате много пари за чифт обувки, добре е да се погрижите за тях, така че да бъдат изящни. Ето няколко причини, поради, които има вероятност да загубите блясъка на красивия си модел.

 

Какво да съобразим?

Неволно, понякога не обръщаме внимание на съвсем мънички опорни точки, които са от съществено значение. Ето някои от тях.

  • Почиствайте ги често

Полепналата прах или леко изцапаните подметки създават усещане за евтина визия. Затова вглеждайте се, често в тях, а ако имат връзки – перете ги често.

  • Блясъкът

Той е чудесен избор, но не и когато е в „двойна” или „тройна” доза. Бъдете внимателни и деликатни с пайетите, перлите, копчетата, циповете, та дори и с лачените видове.

  • Цветовете

Съчетанието на нюансите от съществено значение. Чували сте, че най-елегантните типове са максимално изчистени – откъм цветове и детайли. Затова повече от два цвята биха натежали на платното.

  • Токове

Макар и една торбичка с пари да дадете, ако височината е прекалена или платформата отпред е „извисена”, то чифтът ще бледнее. А все пак няма как да залепите цената, за да я видят всички. И най-вече, вие самите ще го усетите. Губи се „спокойният шик”, който би трябвало да придаде.

  • Дрехите

Съчетанието придава смисъл на това, което сте обули. Затова бъдете внимателни и се съобразете на първо място с материите. Естествена кожа, не върви с тюлена рокля, нали? Или плътен панталон с нежни сандалки. Сезоните са затова, за да се обличаме според температурните промени.

  • Еко кожа

С годините тя става все по-качествена и съответно с по-висока цена. Но ако се спрете на нея, нека бъде по-добре обработена, т.е. да е по-мека, дори и да се драска по-лесно, защото така ще се доближава до естествената и ще стои като такава. Ако материалите са по-груби, отдалече ще си проличи.

 

Поне един чифт

Във връзка с темата, като жени, заслужаваме да имаме поне един скъп модел в шкафа. Защо ли? Защото самочувствието ни се повишава, в същото време и хормона на щастието, а след това и настроението. А всички знаят, че когато жената е щастлива – всички са щастливи. 

  • (5.00 от 5 въз основа на 1 оценкa)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода