Категории в блога

Категории Подкатегории

Как бързо да отслабнем за лятото

    ЗДРАВЕ    0 Коментара 23.05.2016
Как бързо да отслабнем за лятото

Кратки съвети:

  1.       Наблюдавайте тялото си. Научете от какви храни се чувствате добре, какво количество ви е необходимо, за да се нахраните и как да разпределяте храната през деня.

Например: сутрин кафе с малко мляко и фреш, на обяд голяма овкусена салата с пържола от пилешко месо или риба, следобед шепа ядки или овесени ядки (обикновени) с кисело или прясно мляко и малко стафиди или мед (за сладък вкус) или две варени яйца, за вечеря отново салата с месо или супа (важното е да знаече, че след 4 часа е добре да ядете добре приготвени храни, за да се преработят по-лесно от метаболизма ви).

*Това е едно примерно меню, вие можете да го променяте или просто горе-долу да се придържате. Между храненията хапвайте и по някой плод, той ще засите глада ви за сладко.

  1.       Яжте до 19:00 часа. Много е важно, за да може храната да се обработи от организма ви.
  2.       Ходете! Колкото можете повече. Правете си разходки вечер след работа и вечеря, в парка, с децата, с приятели.
  3.       Запишете се на спорт, танци, процедури за отслабване. По този начин самочувствието ви се увеличава, чувствате се пълноценни, щастливи, срещате се с други жени, общувате и си открадвате малко време за себе си... Карайте колело – идеалната възможност децата ви да се позабавляват, а вие да поспортувате сред природата.
  4.       Пийте мнооооого вода. Поне 1,5–2 л на ден. Не е толкова много това са просто 4 бутилчици от 500 мл. 

В.М.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода