Категории в блога

Категории Подкатегории

Български дизайнери обличат Бионсе в последния ù видеоклип

    МОДА    0 Коментара 10.03.2016
Български дизайнери обличат Бионсе в последния ù видеоклип

Дълга черна рокля с голи рамене и голяма цепка отпред плюс каубойска шапка с голяма периферия е една от визиите на американската певица Бионсе Ноулс в последния ѝ видеоклип Formation. Облеклото ѝ се вижда ясно още във втория кадър, в който се появява тя – на 15-ата секунда във видеото. Моделът на тоалета е на българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов. Двамата го изработват специално за Бионсе, която миналата година бе обявена за една от най-богатите жени в шоубизнеса. Те показаха в инстаграм оригиналната скица, по която са направили роклята. Текстът към кадъра в социалната мрежа бе: „Честито! Бионсе в On Aura Tout Vu в новото ѝ видео Formation. Външният ѝ вид е фантастичен.”

Във Франция Стоянова и Самуилов са много популярни – работата им е добре призната и са големи звезди. Всъщност On Aura Tout Vu е името на бранда им – френски идиом, който означава „Въобразявате си, че сте видели всичко”. В модния бизнес са от 15 години, когато създават компанията си заедно с португалския бижутер Андре де са Песоа, който вече не е между живите.

Преди две години почти сходен тоалет като този на Бионсе, но в бял цвят и с поло яка облече и австрийският изпълнител Кончита Вурст, който спечели Евровизия през 2014 година. Тогава роклята бе от колекцията откутюр, т.е. висша мода, на българските дизайнери. Техни дрехи са носили още Мадона, Лейди Гага, Ники Минаж и Кайли Миноуг.

Източник: www.mila.bg

Снимката е оригиналната скица, по която Ливия Стоянова и Ясен Самуилов изработват роклята на Бионсе!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода