Категории в блога

Категории Подкатегории

Модни тенденции есен-зима 2019

   0 Коментара 24.09.2019
Модни тенденции есен-зима 2019

Есента вече почти е дошла, а след нея следва и зимата, което за нас трябва да означава, че е време да се замислим над подготовката на зимните обувки. Какви обаче ще са трендовете през сезон 2019 и на какво да наблегнем при избора? Нека разберем заедно!

Боти и ботуши на масивна платформа

Когато изборът на подходящата височина на платформата е правилен, тези ботуши са много удобни за ходене и са изключително предпочитани сред дамите през този сезон. Тяхната ергономичност и плавна извивка на стъпалото, осигурява подходящия комфорт на крака, така че той да се чувства в естествената си позиция и да не натрупва умора.

Гумените ботуши

Този тип високи обувки вече са значително по-красиви и с различни цветови нюанси в сравнение с преди години, когато се предлагаха само скучните черни варианти. Днешните модели са значително по-елегантни с гланцово покритие, за да придават блясък и красив акцент. Те са отлична защита срещу намокряне на крака през зимата, защото нямат съединителни елементи, а са изцяло изляти от каучук.

Боти и ботуши по крака

Подходящи както за всекидневна употреба, така и при специални поводи, тези боти и ботуши ще добавят нужния акцент върху цялостния Ви аутфит. Те ще добавят завършващия щрих във Вашия силует, подчертавайки красивите форми на краката. В подобен случай, подходяща комбинация би била къса или до коляното пола. Защо те са добър избор:

  • няма да Ви оставят безразлична за мъжете в дискотеката;

  • ще придадат допълнителен акцент върху стайлинга;

  • краката Ви визуално ще се издължен;

  • при добра комбинация с дрехите се получава визия.

Обувки с кожа отвън

Изключително добро решение за защита срещу намокряне в снега, защото кожата е естествен или изкуствен материал, не позволяващ проникване на вода във вътрешността на обувката. Този есенно-зимен сезон ще са изключително актуални и предпочитани, както сред мъжете, така и сред жените. Отличават се с изключително красивата си и съвременна външност, съчетаваща се с широк обхват от дрехи и панталони.

Маратонките

Познат и предпочитан тип спортни обувки, харесван както от жените, така и от мъжете. Маратонките винаги са били на гребена на модната вълна със своята атрактивна външност, съчетана с удобство и комфорт по време на физическа активност. Постоянно променящата им се външност и голямо разнообразие от модели, винаги привлича вниманието, а в последните години станахме свидетели на изключително смели и екстравагантни експерименти с дизайна. 

Ако трябва да обобщим есенно-зимните модни трендове за 2019 година, то ще кажем, че в зависимост от целта, която искате да постигнете, можете да комбинирате леко екстравагантния стил с умерения уличен такъв, което ще Ви направи забележими сред околните. При подбора на обувките си, непременно се постарайте добре да се комбинират цветово. На пазара се предлагат много разновидности, както онлайн, така и офлайн на отлични цени!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода