Категории в блога

Категории Подкатегории

Кафявите велурени боти на ток - отново хит през есента

   0 Коментара 02.09.2019
Кафявите велурени боти на ток - отново хит през есента

Есенният сезон наближава, а с това е редно вече да се замислим и за подготовката на краката ни за настъпването на промените във времето. Това например са велурените боти на ток, които ще продължат да са хит през сезона.

Още един вариант от 70-те години

Ботите обхващат крака над глезена, а високия ток внася доза елегантност и стил в общата визия. В допълнение, те позволяват носенето им в комбинация с пола, дори и през прохладния есенен сезон. Начинът на фиксиране може да е чрез връзки или ципове, като във втория случай нещата стават по-лесно и бързо, както при обуване, така и при събуване.

В същото време, велурът е вид кожа, която перфектно защитава крака от простуда, вода и огън. Тя още е много дълготрайна и устойчива, дори и на по-сурови експлоатационни условия, не изисква големи грижи и дълго време запазва добрата си външност. Този тип боти са широко разпространени още от 70-те години и към днешна дата са все толкова популярни и предпочитани от дамите.

С какво да ги съчетаем

За да изглеждаме добре, дори и през есента, трябва да умеем правилно да съчетаваме облеклото си с обувките. В случая, можем да ги комбинираме с вталени дънки или по-ватиран клин, което хем ще ни направи да изглеждаме добре, хем ще ни топли и през прохладните дни. В подобен случай, блузата ни трябва да е с дължина поне до талията, а за връхна дреха е подходящо палто до коляното.

Важно е да знаем и как да НЕ комбинираме този тип обувки. Противопоказно е да се носят с дълги и твърде широки дрехи, защото краката визуално се скъсяват, а глезените стават по-дебели. Не е приемливо да се съчетават и с вечерни рокли, които са по-подходящи за традиционните обувки.

За други смели експерименти, като с анцуг е абсурдно да се говори. Като цяло, описаните по-горе варианти за комбинация са най-приемливи и разпространени. Доказано е, че визуално човек с подобна модна селекция изглежда отлично и се чувства комфортно, дори и в прохладните есенни дни.

Ако вече сте на път да подготвяте гардероба си за настъпващия есенен сезон, можете да посетите дори още сега нашият онлайн магазин fashionzona.bg, където ще откриете всичко за дамите на едно място. При нас още Ви очаква:

  • голяма продуктова гама от дрехи, обувки и аксесоари на най-добрите цени;

  • регулярни промоционални оферти с големи отстъпки за лоялни клиенти;

  • бързо и адекватно клиентско обслужване от екип модни експерти;

  • подходяща функционалност за бързо избиране на харесваните продукти;

  • извършване на поръчки само с няколко клика на мишката;

  • бързи доставки до всички точки на страната, както и заплащане при доставката.

Възползвайте се!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода