Категории в блога

Категории Подкатегории

Обувките като част от дамския гардероб

   0 Коментара 07.07.2018
Обувките като част от дамския гардероб

Те са неизменна част от айуфита ни. Разнообразието е голямо ивсъщност винаги е било такова – на ток, с платформа, с пайети, ципове, каишки или просто изчистени с равни подметки. Вие избирате, но сме сигурни, че имате по един чифт от всички тях. Важно е да сте подготвени за всеки ваш тоалет и най-вече, за да сте спокойни, когато трябва да завършите облеклото си. Предполагаме знаете израза, който ние често използваме в нашите текстове : „Обувката „прави” човека”. Затова пребройте на ум дрехите си или ги разгледайте внимателно и вземете решение от какви обувки се нуждаете.

Материите при различните видове

Започваме с материалите на изработка. Те са няколко вида – естествена или еко кожа, велур, лак, плат. И въпреки това не е толкова лесно да изберете. Можем да отделим предимствата на всеки един от тях и по този начин ще концентрирате по-лесно енергията си.

 

Естествена

Еко

Велур

Лак

Плат

Мека и напасваща се по крака;

Дишаща – не запарява;

Проявява толерантност към чувствителни крака.

 

Лесно се поддържа;

Не оставя мокри петна след дъжд;

По-ниски цени;

 

Красив;

Галещ ходилата;

Винаги привлича погледа.

Елегантен и изящен;

Стои добре, особено на модели с ток;

Можете лесно, само с кърпичка да върнете блясъка им.

Интересни са, особено ако платът е дънков;

Подхожда на спортни видове;

Разнообразяват колекцията ви.

 

Какво трябва да запомним

Съобразете се с удобството ви, не купувайте безразборно различни типове, без да са ви необходими. Снабдете се с два или три чифта, които ще са разнообразни и ще носите наистина. Днес, в забързаното ежедневие е много важно удобството на вида, който сте избрали. Равните ходила са задължителни или поне силно препоръчителни, разгледайте и варианта за мокасини. Платформите също си остават хит при жените и са често предпочитани. Те издължават крака и в същото време усещането, че сме на висок ток е доста приемливо. Стоят добре на пола, панталон и рокля. Сдобийте се и с чифт на среден ток – една жена е преди всичко дама, със сигурност ще ви се наложи да го използвате.

Следете вътрешната част да бъде от естествени материи, сводът да е достатъчно щадящ, а стелките меки, за да се чувстват комфортно възглавничките на стъпалата ви. Какъв цвят ще изберете зависи единствено и само от вашите предпочитания, но е добре да имате поне един класически, за да не се колебаете, когато облечете нещо различно.

 

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода