Мъжки ботуши от велур

Една от най-красивите материи е велурът. Затова ви предлагаме мъжки ботуши от този материал. Колкото интересен е, толкова приятно и изглежда. Освен това предлага богата палитра от цветове и нюанси. Ако досега не сте си позволявали такъв вид – обърнете му специално внимание.

Как се поддържат велурени ботуши през зимата

Съхранявайте ги на сухо място с повече въздух, без да ги запечатвате в плик. Купете спрей и четка, с които ги почиствайте след като сте ги носили. По този начин деликатната пухкава материя ще изглежда винаги свежа.

  • Премахване на петната от солта през зимата

*Помогнете си с гъба за обувки и вода, за да разтворите солта;

*Другият вариант е вода с оцет, равни количества (по-добре е да е ябълков). Почистете с гъба с кръгови движения;

*Поставете обувките на проветриво място, за да изсъхнат.

  • Почистване на петна от мазнина от верулен ботуш

Представяте си, че кадифената текстура лесно поема мазнина. Мокрите кърпички не са добра идея, защото е напълно възможно мазнината да отиде в основата и да не успеете на я премахнете. Тук на помощ идва царевичното брашно. Поръсете обилно и оставете да постои така за няколко часа. След това е необходимо обаче да изплакнете с вода и да разрешите с четка.

  • При засъхнали петна върху велурени ботуши

Ще ни е необходима по-сериозна помощ. Използвайте почистващ спрей и оставете около 5 минутки, след това изстържете с четка, за да изчистите остатъка от замърсяванията.

 

Къде и как е подходящо да се носят велурените ботуши

Разглеждаме две възможности, които най-популярни и вероятно ще ви ангажират вниманието. Можете да ги носите според повода или буквално навсякъде.

Ежедневни

Елегантни

Заложете на спортен панталон или на обикновени, изчистени дънки. С тях е възможно да се отпуснете с по-неглиже вариант, с по-груба и дори по-висока платформа, така ще изолирате стъпалата си от лед и сняг. Подберете такива с грайфер от гьон или от гума.

Леко заострената им предна част, изразява техният стил и изтънчена визия. Предоставят ви избор при панталоните като ширина и материя, но все пак не бива да забравяте, че „гоним” елегантен аутфит. Нека подметката да е равна, с лек ток и гладка.

 

 

Защо да изберете FashionZona.bg

Както дамските, така и мъжките обувки се подбират внимателно и с конкретна идея. Вярваме, че и силният пол има конкретика относно това, което иска да обуе и да изглежда добре. Ние знаем, че изработката също ви интересува и съобразяваме и нея, спрямо цената. Причината да сме компактни в избора на стоки и да знаем какво търсим, е именно комуникацията ни с вас. Благодарим ви за съдействието и обратната връзка!