Категории Подкатегории

Защо нас?

Изпитвате несигурност какво да поръчате или се колебаете за даден продукт?! Не знаете кой номер да поръчате и дали чантата, която сте си харесали, ще отива на обувките ви?! Тогава ни се обадете или ни пишете. Ние сме на разположение и ще ви дадем най-точната консултация.

Коректна и лична консултация

Разполагаме с физически магазини, благодарение на които сме придобили опит в комуникацията с клиенти и сме оформили „набито око” за всеки човек. Можем да ви съдействаме по всички въпроси свързани с предлаганите артикули и да обсъдим с вас възможностите за облекло към тях.

За кого са подходящи моделите

Знаем отговора за всеки един вид, защото, при получаване на стока, лично изпробваме всяка обувка, бота, ботуш, чехла, пантофка. Знаем как стоят на крака, каква е широчината и дължината им (т.е. уголемени или умалени са), какви са детайлите по тях и за какви ходила са подходящи. Чантите също се оглеждат детайлно при разопаковане – прави се преценка за дължината на дръжките, броя и размера на джобовете и разделенията, здравината (т.е. какво количество може да побере), както и на какви обувки ще подхождат най-добре.

Защо правим всичко това?

Защото имаме възможност и държим вие, нашите клиенти да сте доволни и да получите адекватна и достоверна информация.

Как можем да ви съдействаме по телефона

Изпращане на снимки

При нужда от допълнителни такива на моделите, можем да ви изпратим по вайбър. Дори да снимаме модела на момента и да ви го пуснем. Ако желаете да видите как стои на краката, ще разберете, за да се уверите, че качените снимки в сайта отговарят на действителността.

*Голяма част от снимките за сайта и фейсбук страницата ни се правят от нашия фотограф.

Разговор по телефона

Ще ви дадем точна информация за дължината на стелката, мекотата на кожата, височината на тока, широчината на прасеца (на ботушите), както и на всички всички останали въпроси, които възникнат.

Отговор във фейсбук или сайта

Удобен вариант да ви отговорим бързо на кратки въпроси. Или да поръчате бързо и лесно, само с въвеждане на телефонен номер.

Не се колебайте да попитате, защото ние сме хората, които можем да ви консултираме по най-правилния начин. А ако не сме отговорили на очакванията ви и продуктът, който сте получили не е за вас, имате право да го върнете!