Категории в блога

Категории Подкатегории

Защо белите маратонки са най-универсалните обувки ?

   0 Коментара 23.08.2019
Защо белите маратонки са най-универсалните обувки ?

Маратонките са обувки, които са предназначени предимно за упражняване на спортни дейности, но в последните години, те се превърнаха в универсални обувки и сега ще разберем как можем подходящо да ги съчетаем с облеклото. Ще научим някои свежи идеи за различните поводи, така че да започваме!

 

Бели кецове със строг “мъжки” костюм

Прочитайки подзаглавието, вероятно вече си казвате на ум, че това е като да съчетаеш сандали с чорапи, което е смешно и неприемливо. Въпреки това обаче, през годините стана ясно, че Кежуал стила позволява подобна комбинация и тя изобщо не е смешна и жалка. Напротив, така съчетавате стилът и комфорта в едно, което е важно при извършване на целодневни бизнес срещи, където се налага да сте представително облечен.

 

Препоръчително е костюмът да е втален с класическия днес син цвят, а ризата бяла, така че да се допълва с белите кецове. Имайте предвид обаче, че предназначението на белите кецове е да Ви предоставят удобство и да разчупят скучния официален дрескод, но все пак проверете дали във вашата компания, подобна комбинация е допустима.

 

Подхождат както със спортните тоалети, така и с романтични визии

Маратонките днес са толкова разнообразни по дизайн и ниво на предоставян комфорт, че буквално може да се изберат модели за всякакъв стил на обличане. Те хем са подходящи за спортните тоалети, хем напълно се вписват и в романтичните мъжки визии. Тоест, както дънките днес могат да се използват, като универсални за множество различни официални и неофициални поводи, така и белите маратонки са съвместими с подобен начин на обличане.

 

Вероятно вече се питате, защо пък да са в бяло? Защото този цвят е класически и той се съчетава с много от останалите разпространени нюанси на облеклото.

 

Стрийт Стайл - дънки, потник и сако

Уличният стил днес е много популярен и той съчетава в себе си атрактивната външност с удобството. Важно е обаче да се помни, че дънките не можете да ги комбинирате със сако за класически костюм. За целта се предлагат отделни спортно-елегантни модели или блейзъри, които вече позволяват подобно съчетание. За да изглеждате атрактивно и приятно, най-важното нещо е да подберете правилно размерите. Няма нищо по-нелепо от това, да облечете дрехи, които са Ви малки или големи по размер.

 

Няма нищо лошо и в това, Вие сами да си измислите собствена мода, с която да се отличавате от останалите, но е препоръчително преди да излезете навън, да попитате за откровено мнение относно визията Ви, някой близък и познат човек. Можете също да ни посетите в някой от физическите ни магазини, където заедно да оформим Вашата индивидуална визия и съответно да предложим подходящо облекло.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода