Категории в блога

Категории Подкатегории

Вечните чанти на Michael Kors

    МОДА    0 Коментара 07.10.2015
Вечните чанти на Michael Kors

Чантите на американския моден дизайнер Майкъл Корс (Michael Kors) определено са шик и могат да се носят сезон след сезон, година след година. Неговата популярна линия дамски чанти, тип портмонета, не прави изключение. Направени от блестящи мотиви в кехлибарено черно, те са зашеметяващо красиви и в същото време универсални. Можете да ги носите до безкрайност, без да „остареят”.  

 

Значимост

Като топ дизайнер на спортни облекла и луксозни аксесоар, Michael Kors създава чанти, които са желани и носени от модния свят, придобивайки неговия стил. Модната линия чанти на Michael Kors е предназначена да предадат вечна естетика, като допълнение към стилния ви гардероб.

Неговите аксесоари се изстрелват към върха през 2001 г., когато Kors представя широк спектър от чанти, за да отговори докрай на нуждите на стилни жени с различен начин на живот.

 

Видове

Майкъл Корс проектира чанти в различни форми, размери и мотиви, за да е полезен на жените с различни предпочитания и стилове.

Чанти обикновено са големи, дори „извънгабаритни”, с просторен интериор, за да се събере максимално голямо количество от лични вещи. Така наречените „пазарски торби” на Michael Kors също са просторни и обемисти, но са в по-квадратна форма, с малки странични джобчета за съхранение на мобилни телефони, ключове, визитки и други принадлежности, които се налага бързо да извадите от чантата си.

Разбира се известният дизайнер е помислил и за по-официалните вечери и събития, на които са ни необходими по-малки чанти, обикновено без дръжки и предназначени да бъдат държани в ръка. Именно тези, които ние наричаме „чанта-портмоне”.

Разпознавателни белези

Различните стилове чанта варират в зависимост от сезона и „настроението” на всяка колекция, която обикновено се въвеждат през пролетта и есента.

Чантите Michael Kors са украсени с множество класически и модерни декорации, включително плетени дръжки, вериги, катарами и кожени мотиви. Произвеждат се в светли и неутрални цветове, животински щампи, кожа, лак, а дори и от пластмаса. Допълнителните белези на тези модели чанти включват логото „MК”, ключета с катинарчета, и пискюли.

Как да се сдобием

Тези дизайнерски чанти може да струват стотици или дори хиляди долара, в зависимост от размера, детайлите и използваните материали. Ако не сте фешън маниак, можете да изчакате най-малко два-три месеца и да закупите чантите от последните колекции с намаление от сайта на Майкъл Корс или от други сайтове, които вие познавате. 

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода