Категории в блога

Категории Подкатегории

Предложения за топлото лято в офиса

   0 Коментара 26.08.2019
Предложения за топлото лято в офиса

Летните горещини са в разгара си, както и сезона на отпуските, но все пак в офиса остават хора, които да работят. Ако Вие сте сред тях и сте в търсене на оригинални идеи за облекло, по-долу ще Ви дадем някои насоки в това направление.

Костюм с бермуди

Костюмите с бермуди се върнаха на мода и тази година. Комбинирани със сандали на ток, то визията ви ще е идеална, освен това да се вместите в корпоративния дрескод и да получите желаният комфорт. Тоест, Вие се чувствате добре, прохладно Ви е и сте с нужния външен вид, прилягащ на фирмената офис среда.  http://img.netpeak.net/pixie/156537040103_kiss_19kb.jpg 

Риза - рокля

Съществуват т.н. рокли тип риза, които осигуряват на дамите през лятото прохлада и желаната за офис средата външност. Особеното при тях, е че са издължени под талията, точно като роклите, но в горната си част наподобяват на риза, от където идва и наименованието им. Повечето от тях пристигат в комплект с декоративен колан, позволяващ открояването на талията и по-доброто оформяне на тялото. Обикновено са с дълги ръкави, но се предлагат и варианти с къси ръкави. 

Тези рокли може да ги съчетаете както със ниски сандали, така и с летни маратонки или леки кецове. Важното е да ви е комфортно през целия ден. 

Ленен костюм

Той е изработен от лен и поради своя естествен произход, този плат е изключително хигроскопичен и проветрив, предоставяйки нужната циркулация на въздуха. Лененият костюм е невероятно тънък и удобен за носене и същевременно осигурява подходящата външност, типична за корпоративната офис среда. Избирайки го в съчетание с удобни балеринки, ще изглеждате супер и ще се чувствате така. 

Сандали с тънки каишки

За летните горещини, отлична алтернатива за дамите е носенето на сандали с тънки каишки, което осигурява удобство при ходене пеша и подобаваща прохлада на крака. Поради това, че са напълно открити обувки, те не позволяват запарване на кожата, възникване на миризми и в същото време предоставят отлично удобство при носене.

Отличават се с красива външност, а в момента на пазара се предлага изключително разнообразие от видове, така че да можете да изберете най-подходящите цвят и визия за Вас. Разбира се, ако сте от хората, на които им предстои да излязат в отпуск или вече сте се върнали на работа и искате да си осигурите допълнителен комфорт, посетете онлайн магазина на fashionzona.bg Тук имаме нужното мъжко и дамско облекло и обувки за преборване на лятната жега, така че доверете се на нашите стилисти. 

При нас Ви очаква още:

  • доста разширена продуктова гама от обувки и дрехи за най-добър избор;

  • невероятни цени и оферти, както и периодични намаления и още куп приятни изненади;

  • персонал от консултанти, готови да съдействат в избора и пазаруването;

  • високо качество на изработка и използвани материали за максимална дълготрайност.

Възползвайте се и Вие!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода