Категории в блога

Категории Подкатегории

Подходящи аксесоари за пролетта

    МОДА    0 Коментара 28.03.2016
Подходящи аксесоари за пролетта

Пролетта е благодатна не само на температури и събуждане на природата, но е гостоприемна и към аксесоарите, които съпътстват тоалета ни.

Добре дошли са различните типове обувки – от балеринки през кецове, сандали, та до елегантни с високи токове, а бижутата са по-изразителни и никак несрамежливи.

Пролетта е тук, по-смелите цветове също.

Ако харесвате усещането за свобода и безгрижие, добър аксесоар за вашия дух и разбиране за мода биха били бохо чантите, които връщат назад към хипарските корени. Същото се отнася за едрите бижута.

Дори и да не сте от жените, които са особени почитатели на бижутата, най-вероятно от време на време посягате към някой по-забележителен чифт обеци. Тази пролет дизайнерите са с една идея по-закачливи и предлагат на клиентите си симбиоза между небесни мотиви ала облаци и дъждовни капки. В идеите им за мода са и позлатените котви, разположени не върху морско синьо, а върху ментово зелено, и рози в прасковен цвят.

Ако нямате дупки на ушите или не харесвате бижута върху тях, винаги може да украсите зоната, близа до тях, с красива огърлица. През първия топъл сезон особено популярни ще бъдат златните верижки с едра плетка, ухажвани сърдечно от опала. Този скъпоценен камък е скъп приятел на изящната ви шия и деколте.

На врата ви може да властват и красивите шалове, които едновременно с това ще ви спасяват и от по-студените дни. Подходящи десени за сезона са хоризонтални райета, цветът на коралово дъно или племенните знаци, които ще придадът на монохромния ви тоалет колорит.

Черешовите цветове са красиви не само върху дърветата, но и върху ръцете. Пръстените с цъфнали череши и гривните във формата на клони са бижутерийният синоним на пролетта. Ако пък не сте чак такива любители на флората, заложете на дебелите златни гривни. Отново са на челни позиции.

Ярките цветове са задължителни за пролетта. В съчетание с флорални поли и рокли обувки в активен нюанс ще направят от вас една наистина забележима дама. Пренесете градината върху глезените си, заложете на цикламено или друг ярък цвят.

Пролетта ви позволява да бъдете свежи - възползвайте се! :)

Източник: www.mila.bg

Снимки: интернет/mila.bg

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода