Категории в блога

Категории Подкатегории

Philipp Plein в София

    МОДА    0 Коментара 23.10.2015
Philipp Plein в София

Няма как да останем назад с новините от модния подиум и да не ви съобщим, че снощи в София официално бе открит най-новият магазин Philipp Plein. Партито бе отпразнувано с възпроизвеждане на модното шоу #PLEINWARRIORS, Колекция Мъже Есен/Зима 2015. Престижната ул. "Съборна" бе окупирана от боксов ринг PHILIPP PLEIN, служещ за сцена на българските шампиони Росен и Румен Димитрови.

Магазинът предлага дрехи и аксесоари за мъже, жени и деца, включително и най-новите попълния – колекцията от часовници и слънчеви очила. Интериорният дизайн на магазина следва мотива, който обединява всички магазини PHILIPP PLEIN по цял свят: полирана стоман и бял мрамор е избран за колекцията жени, мъжката колекция се помещава сред черен мрамор, а тази за деца сред бял мрамор и сатенен месинг. 

Десетилетие след старта на първата си модна колекция, Philipp Plein еволюира в история със солиден успех, превръщайки се в ключов играч в модната индустрия, благодарение на свежите си и авангардни естетики, които шеметно затвърдяват репутацията и възприятието на марката. Дизайнерът Philipp Plein излива сърцето и душата си във всеки един аспект на компанията. Той е движещата сила, която вмъква новаторски кодове в дизайна, проницателен, с дългосрочна бизнес визия. Неговата жизнерадост и остроумие перфектно въплъщават същността на тази млада марка със смел и чувствен дизайн, пропит с рокерска тенденция. Днес съществуват тридесет и три магазина Philipp Plein в цял свят, а 16 нови са в процес на подготовка за отваряне през 2015 г. 

Източник: www.globalbrands.bg 

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Свързани статии

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода