Категории в блога

Категории Подкатегории

Нови тренда при чантите, които още не са омръзнали

   0 Коментара 02.09.2019
Нови тренда при чантите, които още не са омръзнали

Трендовете при дамските чанти постоянно се променят, както и всичко останало в модата, но днес искаме да Ви запознаем с 3 от новите трендове, които все още не са станали демоде.

Клъчове - обемни, които носим под ръка

Клъч вариантите могат да бъдат обемни за всекидневно ползване или малки и елегантни за официални събития, като различни фирмени коктейли и презентационни мероприятия. Предназначените за носене под ръка са по-обемните аналози и в тях се побират повече неща, като дамски аксесоари, портмоне, шнола, а защо не и книга. 

Именно защото са обемни, те са предназначени за по-големи килограми и съответно дръжките им позволяват носенето под ръка. Днес те са достъпни в множество различни цветове и комбинации, така че да намерите най-оптималното решение за допълване към облеклото.

Твърди чанти с къси дръжки

Те се носят в ръка или върху китката. Все още са предпочитани сред дамите, защото са едно страхотно допълнение към общата визия, красиви са и внасят доза елегантност и стил. Въпреки, че отдавна са на мода, те все още са сред най-предпочитаните варианти и са истински хит в женския стайлинг. Отлично се хармонизират с рокля, делови костюм или тъмно облекло.

Определено, този тип чанти задължително трябва да присъства в гардероба на всяка съвременна дама. На желаните от Вас събития, тя ще Ви дари с доза стилност и ще добави акцент върху общата визия.

Големи чанти за всеки ден

Този тип се характеризира с повишени размери и обемност, които се носят надянати на ръката. Те позволяват поставянето на всекидневните аксесоари за жената - портфейл, тефтер, ключове, телефони, червила и други дамски принадлежности. Във вътрешността на ежедневните чанти се предлагат отделни по размер прегради и джобове, така че да имате възможност да поставите в тях различни предмети и те да бъдат навсякъде с Вас.

Представихме Ви накратко 3 от трендовете при дамските чанти, които са от отдавна, но все още са твърде актуални и предпочитани днес. Разбрахме и нещо повече за решенията, които всяка жена трябва да притежава, както и техните особености. За да се сдобиете и Вие с такива, посетете ни дори още сега онлайн и разгледайте специализираната гама от различни модели и цветови варианти.

Препоръчваме Ви да ни се доверите, защото:

  • в интернет има много положителни отзиви за нас;

  • предлагаме както висококачествени дълготрайни модели, така и по-достъпни решения;

  • разнообразието е голямо и Ви позволява да направите по-прецизен избор за себе си;

  • цените ни са сред най-конкурентните в бранша;

  • консултантите ни са с нужната квалификация и познания от света на модата, така че могат да Ви бъдат много полезни относно правилния избор.

Възползвайте се!

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода