Категории в блога

Категории Подкатегории

Как да съчетаем червени обувки?

   0 Коментара 16.12.2019
Как да съчетаем червени обувки?

Червените обувки, сандали или боти са доста предпочитани в днешно време, особено когато става дума за оформяне на подходящия дамски образ и съчетанието с други нюанси. В днешния ни материал ще дадем някои насоки относно правилното съчетание с червеното и кои цветове са подходящи за подобен тип дамски обувки.

Неутрални цветове

  • ще насочат вниманието на околните върху червените Ви обувки, сандали или боти, тъй като най-много ще се открояват на подобен фон; 

  • неутралният цвят ще Ви направи незабележими и в тълпата, тъй като в цветово отношение няма да привличате внимание. Ако имате за цел да постигнете такъв ефект, можете да използвате подобен тип комбинация;

  • ще Ви помогнат да разберете кои хора ще Ви забележат въпреки Вашата неутралност и ще получите специално отношение от тях. 

Всичко е въпрос на личен вкус и предпочитание, но все пак нека видим какво ще се случи при комбинацията с тъмно синьото и как да я направим по правилния начин?

Тъмно синьо

Комбинацията на обувки в червено носи определена загадъчност, която е особено добре изразена при употребата на тъмно синьо. Всеки иска да разгадае криещата се зад определен образ тайна, така че с подобно съчетание можете да очаквате повишен интерес към Вас от страна на мъжкия пол.

Подобна комбинация е особено подходяща при посещение на вечерни заведения, клубове и дискотеки. Ако сте в търсене на мъжкото внимание, подобна цветова комбинация е печеливша крачка в тази посока. Това важи също както за сандалите, така и за ботите.

Розово, оранжево, черно или бяло

Розовото, оранжевото и бялото са особено подходящи за комбинация през лятото, така че да Ви е прохладно и да изглеждате добре. Тези цветове не привличат топлината и способстват за това, да се чувствате добре на жегите, без значение дали сте обули сандали, обувки или боти. В същото време, добре се допълват един с друг, а червеното е т.н. спойващ нюанс, който помага да се завърши образа и да се получи една прелестна външност, която прави приятно впечатление на околните.

Черното пък е идеално за специалните случаи и деловите работни срещи, защото то е символ на строгост и дисциплинираност, присъща за бизнесмените и предприемачите. Този цвят може да помогне за това, клиентите да Ви вземат на сериозно и да приключите множество успешни сделки.

За да направите най-доброто съчетание, така че Вашите обувки, сандали или боти в червено да съответстват на образа и облеклото Ви, последвайте нашите съвети и със сигурност ще забележите промяната още в първия миг.

  • (0 от 5 въз основа на 0 оценки)
Даниела Граховска

Добавяне на коментар

Име:
E-mail: (не се публикува)
Коментар:*
Въведете кода