Български дамски чанти дамски

КаталогФилтри

Цвят
 • Бяла дамска ежедневна чанта Albina

  Ежедневна дамска чанта в бял цвят с 1 голямо отделение с един външен джоб.Височина: 20 см.Ширина: 27 см.Дъно: 12.Дълга дръжкаИзработени от:Еко кожаХастар:ТекстилБългарско производство

  37,43 лв 49,90 лв -25%
  Напишете отзив

   Сравни
   Купи
  Показване на 1 - 1 от 1 артикул

  Модата сред дамските чанти е не по-малко разнообразна от тази при обувките и лесно човек може да се почувства объркан какъв точно избор да направи. В следващите редове обаче ще се опитаме да дадем някои отправни точки за размисъл, така че да сте в състояние да вземете по-информирано решение.

  Каква българска чанта да изберете?

  За да успеете да направите правилния подбор на дамска чанта, на първо място Вие трябва конкретно да сте наясно с целта си? В повечето случаи се купуват всекидневни, бизнес, вечерни или плажни модели. Нека обаче разгледаме техните особености:

  • ежедневна: нейна отличителна черта е актуалната външност, стилен дизайн и неутрални цветове;

  • делова: успешно допълнение към имиджа на своя собственик и допринася за оформяне на неговия корпоративен образ;

  • вечерна: по скоро играе ролята на украса към визията. Необходимо е да се подбере спрямо облеклото и задължително да е миниатюрна, наподобявайки някакво бижу;

  • плажна: предназначена е за пренасяне на всички принадлежности за плажа, голяма е и с достатъчно място във вътрешността си. Има презрамки за носене на рамо и е са със светли цветове.

  Важен момент е да обърнете внимание на материята, от която е изработена. Най-добрият избор е естествената кожа, отличаваща се с гъвкавост, здравина и дълготрайност. Тя изглежда луксозно и създава впечатление за премиалност на продукта.

  Какво ви гарантира българското производство?

  През последните години, продуктите, родно производство, започнаха масово да навлизат на местния пазар, предлагайки качество, актуална визия и невероятна дълготрайност при употреба. Именно защото българските производители залагат на естествената кожа при изготвянето на настоящите модни предложения, те създават истински шедьоври във визуално отношение, комбинирайки го с функционалност и практичност.

  Точно това се оказа и печелившата формула за успеха на родната ни продукция, намираща своето място под слънцето не само на местно, но и на международно ниво.

  Защо да изберете онлайн от FashionZona.bg?

  Защото ние предлагаме само модни продукти, българско производство, които през 15 годишното ни присъствие в модния отрасъл, успяха многократно да докажат, че имат своите почитатели. Те се отличават с изключително актуална визия, невероятна функционалност и отлични цени. Цялата гама е събрана в общ онлайн магазин, достъпен на FashionZona.bg

  Тук освен реалните снимки и списък с техническите особености на всеки от тях, получавате достъп и до консултанти, професионалисти в областта. Те ще Ви съдействат в случаите, когато не разбирате нещо, свързано с дейността ни или при затруднения в избора и поръчките. Свържете се с тях, обяснете им целите Ви и те ще Ви дадат решение. Очакваме Ви!