Дамски домашни чехли

ДОМАШНИ ЧЕХЛИ Подкатегории

  КаталогФилтри

  Топлината, уютът и комфортът у дома стоплят душата на всеки един от нас. Какво по-приятно да се приберете вечер и да си обуете пухкавите чехлички, за да ви е мекичко и приятно. А представете си – дъждовен ден, а вие сте у дома, на диванчето с книга в ръка и с топли крака. Е това може да се случи с подходящи пантофи – леки и нежни на допир. Ходилата ви ще усетят кадифената мекота, а вие ще сте удовлетворени и ще се наслаждавате на моментите.

  Кои предпочитате

  Като цяло изборът на домашни „обувки“ не е особено голям и се дели на две. Представяме ви предимствата им, а вие преценете кои са недостатъците и коя везна ще натежи при избора ви.

  Чехли

  Пантофки

  • Обуват се и се събуват лесно;
  • Обикновено имат гумена, пластмасова или дървена подметка, или силиконови точки, което внася допълнителна изолация и устойчивост;
  • Можете да стъпвате по плочки, ламинат, килими, без притеснение, че ще захабите или нараните плата.
  • Обхващат крака и го топлят от всички страни;
  • Държат го стабилно;
  • Меки са и можете да слагате краката си във всякаква поза, без да ви убиват;
  • Ако са по-високи, тип „ботушки“, загряват глезена и половината част от прасеца.

   

  Какъв тип да бъдат

  Обикновено възможностите се разделят на две – между кожени и с животински щампи. Понякога видовете имитират буквално животинския свят – зайчета, лъвчета, тигърчета, котета, кучета и т.н., с придружаващите ги мустачки, муцунки и ушички. Симпатични са и дори много сладки, но може би обемът им не им позволява да бъдат съвсем удобни за носене. От кожа пък се произвеждат предимно такива без пета, което ограничава избора.

   

  Защо да изберете FashionZona.bg

  Подбираме ги така, че да са сгодни и приятни за всеки човек. Освен това цените им са достатъчно приемливи и с удоволствие бихте ги платили. При намаление особено, достигат и под 10 лв. Знаем, че в тях ви е необходимо пространство и поръчвате по-голям номер. Предвидили сме и това. Залагаме и на разнообразието от щампи и модели, но преди всичко съобразяваме и практичността им. Цветовете ни са по-тъмни или едноцветни с деликатни шарки. Имаме и бели, които можете да носите след баня или просто докато си почивате. Ще ви носят благо усещане за чистота и нежност.