Мъжки обувки от изкуствена кожа

КаталогФилтри

Технологията за изработка на изкуствена кожа вече е толкова напреднала, че почти човек не може да я различи от естествената, а също така тя доста се доближава до нея и по характеристики. Какви са предимствата и недостатъците от носенето на мъжки ботуши от еко кожа и какво представлява тя ще се опитаме да разясним още сега.

Какво е еко кожа?

Много хора са с вярването, че този тип материал, използван за изработката на модни вещи, като чанти, различните видове ботуши и т.н., е с ниско качество. Както обаче споменахме и в уводната част, технологията е много напреднала и както по външност, така и по издръжливости и технически характеристики, материята се доближава все повече до естествения си аналог.

Използвайки изкуствен продукт, опазваме околната среда и различните видове животни, защото те не се избиват. В следващата част на статията ни ще се опитаме да обясним предимствата и да дадем някои насоки за разграничаване на двата вида.

Предимства и недостатъци на ботушите от еко кожа

От преимуществата можем да споменем:

  • Устойчивост и надеждност - еко материалът почти се доближава до истинската материя по здравина и дълготрайност. Състои се от супер-здрави химически влакна, осигуряващи нужната здрава и качествена структура, способна да издържа на различните околни агресивни влияния;

  • Тя “диша” - забравете хорските приказки и остарели вярвания, че краката Ви ще се вмирисват и изпотяват, или че ще се появят гъбички при носенето на обувки за мъже, изработени от неестествен кожен материал. Ако преди 20 години това е било вярно, то вече не е. Съвременният синтетичен аналог притежава забележителна дишаща способност;

  • Комфортност - предоставя почти същия комфорт на употреба, както и естествения си колега, поради приблизителната си идентична еластичност и гъвкавост;

  • Цена - стойността на изработените от материята продукти е значително по-евтина, предоставяйки задоволително качество и дълготрайност.

Сред недостатъците ще споменем, че:

  • изисква доста по-внимателна и прецизна грижа, за да запази дълго време своя блясък;

  • е лесно запалима - въпреки, че усилено се работи над отстраняването на това несъвършенство, то все още го има.

Защо да изберете FashionZona.bg

Защото ние внимателно подбираме продуктите за продажба и селектираме по определени строги правила своите доставчици, с което гарантираме най-ниски цени и високо качество. Също така сме съставили екип и работеща добре оптимизирана система, гарантираща бърза обработка на поръчките и краткосрочна доставка. При желание, можете да видите поръчката си и да я тествате, а ако прецените и да я върнете. Доверете ни се, защото с над 15 годишната си практика сме ощастливили много клиенти. Присъединете се и Вие онлайн на FashionZona.bg!